Sergen Yalçın'ın Beşiktaş yönetiminden ısrarla istediği isim ortaya çıktı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş yönetiminden ısrarla istediği isim ortaya çıktı!

Share This

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni sezon kadro yapılanmasında takımda ısrarla görmek istediği ismi yönetime bildirdi. Yalçın'ın, Göztepe'de forma giyen ve Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Alpaslan Öztürk'ü istediği öğrenildi.


Beşiktaş'ın transfer listesine Göztepe'de forma giyen stoper Alpaslan Öztürk'ü aldığı öğrenildi. 26 yaşındaki futbolcuyu Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın da çok istediği ortaya çıktı. Başkan Çebi'nin Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'le görüşmesi bekleniyor.

GÖZTEPE TALEPLERDEN MEMNUN

Göz Göz, oyuncuya gelen taleplerden oldukça memnun. Sarı-Kırmızılılar bir yıl daha sözleşmesi bulunan Alpaslan'dan en yüksek bonservisi kazanmak adına pazarlıkları kızıştıracak. İzmir ekibi yeni sezon transfer bütçesini de başarılı futbolcunun bonservis bedeline göre belirleyecek.

TOP TEKNİĞİ YÜKSEK

Geçmişte orta sahada da görev yapan Alpaslan topu oyuna sokmadaki başarısı ile dikkat çekiyor. 26 yaşındaki stoper bu sezon 19 lig maçında 4 kez de ağları sarstı. (Takvim)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder