Beşiktaş: Aboubakar transfer açıklaması! Trabzonspor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş haberi... Flaş Aboubakar açıklaması... Trabzonspor, Beşiktaş, Kayserispor, Samsunspor gibi takımlarda forma giyen ve yine Trabzonspor'da bir dönem yardımcı teknik direktörlük görevini yerine getiren Orhan Kaynak, D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında Seçil Menteş ve Emre Bol'un sorularını yanıtladı. Orhan Kaynak, Trabzonspor'da antrenör olarak görev aldığı dönemde Aboubakar'ın Trabzonspor'a transfer olacağını ve daha sonrasında yaşananları açıkladı. İşte Orhan Kaynak'ın Beşiktaş yorumu ve Aboubakar açıklaması...


Beşiktaş'ta Aboubakar hakkında flaş açıklama... Trabzonspor'da futbolcu ve yardımcı teknik direktör olarak görev alan Orhan Kaynak, bu hafta D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programına konuk oldu.

Başakşehir - Beşiktaş maçını değerlendiren ve Beşiktaş'ın bu sezon gösterdiği performansı yorumlayan Orhan Kaynak, siyah beyazlıların golcüsü Aboubakar hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Trabzonspor'da yardımcı antrenör olarak görev aldığı dönemde Aboubakar ile ilgilendiklerini ifade eden Orhan Kaynak, transferin gerçekleşememe sebeplerine de değindi ve sürece dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder