Beşiktaş - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Flaş VAR hakemi kim? İşte Muhtemel 11'ler... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Flaş VAR hakemi kim? İşte Muhtemel 11'ler...

Share This

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Siyah Beyazlılar Başakşehir ile bu sezon 3. kez karşı karşıya gelecek. Ligde oynanan iki müsabakayı da 3-2'lik skorlarla kazanan Beşiktaş, rakibini bir kez daha yenerek kupada finale çıkmak istiyor. Ligde zor günler geçiren Başakşehir ise kupada moral arayacak. Peki, Beşiktaş - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Başakşehir muhtemel 11'ler ve mücadele öncesi işte tüm detaylar...


Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada üstünlük sağlayacak ekip, adını finale yazdıracak. Beşiktaş'ta sakalıkları devam eden Gökhan Töre ve Cenk Tosun'un yanı sıra büyükannesi vefat eden Mensah sahada olamayacak. Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Junior Caiçara, Boli Bolingoli, Junior Fernandes, Fredrik Gulbrandsen ve Mahmut Tekdemir Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Başakşehir, kupada çeyrek finalde 1-1 sona eren maçın uzatma bölümünde Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. Beşiktaş ise Konyaspor'u penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Siyah Beyazlı ekip, bu sezon Medipol Başakşehir ile oynadığı iki lig maçını da 3-2’lik skorlarla kazandı.

Beşiktaş - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park’ta oynanacak mücadele saat 20.45’te başlayacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşmada yardımcılıkları Aleks Taşcıoğlu, Erdem Bayık ve Onur Özütoprak üstlenecek. A Spor'dan şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak yarı finalin canlı skor takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş - Başakşehir muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Utku, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Ghezzal, Souza, Necip, Dorukhan, Larin, Aboubakar

Başakşehir: Volkan, Rafael, Epureanu, Ponck, Hasan Ali, Mehmet Topal, Berkay, Aleksic, Giuliano, Deniz, Crivelli

Sergen Yalçın geri dönüyor

Başakşehir’le cuma günü Süper Lig’de Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçta sarı kart cezalısı olması sebebiyle karşılaşmayı kulübeden değil locadan takip etmek zorunda kalan Sergen Yalçın, yerine geri dönüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, bu akşam Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada kulübede olacak. Geçen hafta takımın yönetimini yardımcısı Murat Şahin’e emanet eden başarılı hoca, ligde olduğu gibi kupada da Aykut Kocaman’ın takımını devirip takımını finale taşımayı hedefliyor. (Fanatik)

VAR Hakemi de belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürüyor. Yarı final mücadelesinde karşılaşacak olan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçının VAR hakemi de belli oldu.. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan tam gaz sürüyor. Yarı final etabının dikkat çeken karşılaşmasında lider Beşiktaş, son şampiyon Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmaya az bir süre kala VAR hakemi de belli oldu.

Fırat Aydınus'un düdük çalacağı zorlu mücadelenin VAR odasında ise Özgür Yankaya olacak. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder