Son dakika spor haberi: Beşiktaş'tan transfer atağı! Anlaşma sağlandı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'tan transfer atağı! Anlaşma sağlandı

Share This

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Bir yandan şampiyonluğu kovalayan siyah beyazlılar bir yandan da yaz transfer çalışmaların başladı. İtalyanlar, Kartal'ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ile anlaştığını yazdı. İşte o isim ve tüm detaylar... | Son dakika Beşiktaş transfer haberleri


Spor Toto Süper Lig'de iyi bir çıkış yakalayan Beşiktaş için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor...

Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen siyah beyazlıların gündemi ile Avrupa basını da yakından ilgileniyor. İtalya'nın önde gelen haber sitelerinden Mercato, Beşiktaş'ın Faslı orta saha Youssef Ait Bennasser ile yakından ilgilendiğini ileri sürdü.

Haberde 24 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon Beşiktaş forması giyebileceği ifade edilirken, kariyerinde yeni bir çıkış arayan yıldız oyuncunun Siyah-Beyazlı ekip ile büyük oranda el sıkıştığı iddia edildi.

30 Haziran'da Monaco kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek olan Youssef Ait Bennasser'in, yapılan teklifi prensipte kabul ettiği belirtildi. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder