Aybaba, Aboubakar'ın alternatiflerini hazırladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Vincent Aboubakar’un geleceğinin belirsizliği sürerken çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Trabzonspor’dan Paul Onuachu ve Başakşehir’den Krzysztof Piatek’i listesine aldı.

siyahlabeyaz | Vincent Aboubakar ile yola devam edilecek mi, edilmeyecek mi?.. Konyaspor maçında yuhalanan Kamerunlu oyuncu için "ağzıyla kuş tutsa da taraftar onu istemez" de deniyor. "Aboubakar zaten güvenilmez bir adam" da deniliyor.


Ancak yeteneklerini bilenler; "ruhundan anlayan" bir teknik direktörle çalışırsa Edin Dzeko'dan da Mauro Icardi'den de iyi golcü olduğu iddia ediyorlar.

Yönetimin ise kafası karışık. Sezon sonuna göstereceği performanstan çok ortaya koyacağı ruh hali Kamerunlunun gelecek sezon kalıp kalmayacağını netleştirecek.

ALTERNATİF ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yönetim de konuyla ilgili planlar yapıyor. Araştırmalarda bulunuyor. Alternatifler üzerinde çalışıyor.

Trabzonspor'un tapusunu almaya çalıştığı Paul Onuachu da, Başakşehir de harikalar yaratan Krzysztof Piatek de Beşiktaş'ın listesinde. Ama liste çok daha uzun. Samet Aybaba'ya göre golcüde hata yapamazlar. O nedenle ligi bilen bir golcü almaları gerek. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder