Fernando Santos : "Orta seviye takımlar topun peşinde koşar! Biz..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fernando Santos : "Orta seviye takımlar topun peşinde koşar! Biz..."

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos 2-0 kazanılan İstanbulspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

siyahlabeyaz | İşte Fernando Santos'un maç sonu açıklamaları.


"Aslında hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim. Rakip kontraatak oynayan takım ve biz rakibe cok fırsat verdik.  Bazen kompakt değildik, takım boyu çok uzadı, sıkıntılar yaşadık. Değiştirmemiz gereken 3-4 şey var. Çok top kaybediyoruz.  Basit bir şekilde topu rakibe verdiğimiz durumlar var bunu düzeltmek zorundayız. Birebirlerde yeteri kadar agresif değiliz Bunları idmanlarda düzeltmek zorundayız. İyi şeyler var ama öncelik vermemiz gereken şeyler iyi olmadığımız şeyler. Bu tip sıkıntıları değiştireceğiz. Bugün rakip bir gol bulsaydı skoru değiştirebilirdi.."

"Tabi ki topa daha cok sahip olmalıyız. Bizi büyük takım yapan bu. Biz orta seviye bir takım değiliz. Orta seviye takımlar topun peşinde koşar. Topa daha cok sahip olmak zorundayız. Bu konuları geliştireceğiz."

"Maçın da bazı anlarında sıkıntılar yaşadık. Oyuncular idmanlarda bazen çok iyi şeyler gösteriyorlar, maç da bazen idmanlardaki kadar iyi gösteremeyebiliyorlar. Belki bir özgüven sorunu olabilir, oyun karakteriyle ilgili olabilir. Bunların üzerine düşünmemiz lazım." (siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder