Kapasite 70 binin üzerine çıkıyor! Proje tamam, sipariş verildi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kapasite 70 binin üzerine çıkıyor! Proje tamam, sipariş verildi

Share This

tüpraş stadyumu kapasite arttırıyor
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın seçim projelerinden olan 'Tüpraş Park'ın kapasitesinin 70 binin üzerine çıkarılması' konusunda ilk hamle yapıldı.

siyahlabeyaz | Beşiktaş Başkanı Hasan Arat seçim öncesinde verdiği sözü tutmak için atağa kalktı... proje çizildi. Gerekli izinlerin alınması için harekete geçildi. Kale arkası tribünleri UEFA normlarına göre değiştirilerek kapasite yüzde 80 artırılacak.


Hali hazırda 42 bin 590 kişilik kapasitesi olan Tüpraş Park'ın kapasitesi ayakta maç izlenebilmesi sayesinde 70 binin üzerine çıkarılacak. Hedef Alman devi Dortmund'un kale arkasındaki düzenin oluşturulması.

Gelen bilgilere göre Hasan Arat yönetimi, kale arkalarındaki tribünlerde bulunan koltukların yerine açılır-kapanır koltuklar için sipariş bile verdi.

Beşiktaş yönetimi daha önce 2020 yılında TFF’ye kale arkası tribünlerdeki koltukların sökülmesiyle ilgili resmi başvuru yaptı. TFF, GSGM’den sağlamlık raporu talep etti.

Göztepe’den sonra Beşiktaş’a da olumlu cevap verildi. Ancak pandemi dönemi yüzünden bu proje rafa kalktı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder