Nuri Şahin harekete geçti! Borussia Dortmund, Beşiktaş'ın yıldızını transfer ediyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Nuri Şahin harekete geçti! Borussia Dortmund, Beşiktaş'ın yıldızını transfer ediyor!

Share This

Borussia Dortmund'u çalıştıran Edin Terzic'in teknik heyetinde görev alan Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldız ismini transfer etmek için çalışmalara şimdiden başladı.

siyahlabeyaz | Aralık ayında Antalyaspor'dan ayrılarak Alman devi Borussia Dortmund'u çalıştıran Edin Terzic'in teknik heyetine katılan ve seneye Alman ekibinin başına geçecek olan Nuri Şahin, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Genç teknik adam, gözünü Beşiktaş'ın yıldız ismine dikti.


Fanatik'in Alman basınından derlediği habere göre Nuri Şahin, son haftalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a kancayı taktı. Genç yıldızın Nuri Şahin'in transfer listesinde yer aldığı ve Alman ekibinin gözlemcilerinin Beşiktaş'ın genç yıldızını şimdiden izlemeye başladığı öne sürüldü.

Alman ekibinin ayrıca Beşiktaş'ın bir diğer genç yeteneği Demir Ege Tıknaz'ı da izlemeye aldığı öne sürüldü. Bu sezon Beşiktaş forması altında 24 maçta görev alan 19 yaşındaki Demir Ege Tıknaz, 879 dakika sahada kalırken takımına 2 asistlik katkı sundu.

Kartal'ın yükselen yıldızı 18 yaşındaki golcü Semih Kılıçsoy ise bu sezon 21 karşılaşmada görev alırken takımına 8 gol 1 asistlik katkı sundu. Genç golcü bu sezon 1004 dakika süre aldı. Alman devinin özellikle Semih Kılıçsoy transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder