Samet Aybaba ava çıktı! İşte gözüne kestirdiği yıldız adayları - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Samet Aybaba sezon sonu için araştırma yapıyor. Transferde geç kalmak istemiyor. Menajerlerin önerdiği ya da scout ekibinin raporladığı oyuncuları canlı izlemek için tura çıktı.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın futbol direktörü Samet Aybaba İskandinavya turuna çıktı... ilk olarak Kopenhag'a gitti. Burada FC Kopenhag-Manchester City maçı izledi.


SAMET AYBABA TRİBÜNDE

Aybaba dün akşam da Molde'nin sahasında Legia'yı ağırladığı maçı takip etti. Yarın da FC Köln-Werder Bremen maçını izledikten sonra planlamaya göre Cumartesi günü İstanbul'a dönecek.

GRABARA VE MATTSON

FC Kopenhag'ın M.City'ye 3-1 yenildiği maçya en yüksek reytingi alan isimler kaleci Grabara (7.54) ve Danimarka ekibinin tek golünü atan Mattson (7.06) oldu.


Molde'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde en yüksek performans gösteren ve reytingi (7.29) olan oyuncusu Emil Breivik.


Muci'nin geldiği Legia'nın parlayan ismi ise genç kaleci Kacper Tobiasz.


FC Köln ve Werder Bremen'e bakıldığında ise Fransız asıllı 1.95'lik Alman stoper Jeff Chabot (6.90 reyting-FC Köln) ile Cezayir asıllı Alman sağ bek (6.95 reyting-Werder) Mitchell Weiser dikkat çeken oyuncular. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder