Semih Kılıçsoy : "Atıyorum ama takımında..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Karşılaşma sonrası siyah beyazlı futbolculardan Semih Kılıçsoy alınan 3 puanı beIN SPORTS mikrofonlarına değerlendirdi.

siyahlabeyaz | Siyah beyazlı futbolcu Semih Kılıçsoy, Milot Rashica ve Ernest Muçi, alınan 3 puanı beIN SPORTS mikrofonlarına değerlendirdi.


Karşılaşma sonrası konuşan Semih Kılıçsoy: "Çok mutluyum kazandığımız için. Kazanmamız gerekiyordu. Ben de bir golle katkı sağladım. İyi oynadık, galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. İyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Açıkçası bir hedef koymuyorum, maç maç gidiyorum. Atıyorum ama takımında kazanması daha önemli" dedi.

Milot Rashica: "Kazandığımız için çok mutluyum. Evimizde önemli bir galibiyet kazandık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama bazen bu olmuyor. İlk yarıda iyi değildik ama ikinci yarıda daha iyiydik. Sonrasında galibiyete ulaştığımız için mutluyuz"

Ernest Muçi: "Tek bir yerde oynamaktan ziyade faydalı olabileceğim her yerde, her pozisyonda oynayabilirim. Sahada olduğum sürece hücum fırsatları yaratmak istiyorum. Önemli olan takıma katkı verebilmek"

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder