Gurbanov işi ciddiye bindi! İşte Samet Aybaba'nın o görüşmesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gurbanov işi ciddiye bindi! İşte Samet Aybaba'nın o görüşmesi

Share This

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un sezon sonu biletinin kesileceği ciddi ciddi konuşuluyor. Samet Aybaba'nın de şimdiden hazırlık yaptığı biliniyor. Gurban Gurbanov ismi de son zamanlarda Azeri basınında sıklıkla dillendirilmeye başlandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Leverkusen karşısında Karabağ'ın oynadığı futbola hayran kalan Samet Ayababa, Azeri teknik direktör Gurban Gurbanov için harekete geçmiş gibi görünüyor. En azından kardeş Azeri basını bu konuda oldukça iddialı haberler yapmaya başladı.

AZERİ BASININA GÖRE DURUM CİDDİ

İşte Azeri Türkçesiyle Beşiktaşlıları ilgilendiren o haber:

Azeri PressKlub'un haberine göre Karabağ çalışanı Kurban Kurbanov, Türkiye'nin Beşiktaş kulübünün baş antrenörlüğü için ana aday. İstanbul temsilcisinin görev için zaten birkaç seçeneği var. Listenin başında Azerbaycanlı bir uzman var. Sportif direktör Samet Aybaba bizzat Kurbanov ile temasa geçti. Aybaba, bir meslektaşına sezon sonunda Süper Lig'de çalışmak isteyip istemediğini sordu. Kulübün yönetimi, mevcut baş antrenör Fernando Santos ile yaz aylarında yollarını ayırmayı düşünüyor.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder