Hasan Arat'tan Samet Aybaba'ya Orkun Kökçü emri! İşte gözden çıkarılan rakam - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hasan Arat'tan Samet Aybaba'ya Orkun Kökçü emri! İşte gözden çıkarılan rakam

Share This

Beşiktaş'ı Orkun Kökçü heyecanı sardı. Benfica'nın milli futbolcuyu kadro dışı bırakması sonrasında Hasan Arat, Samet Aybaba'ya 'bu transferi zorla' talimatı verdi.

Son Dakika Beşiktaş Haberleri | Adı Beşiktaş'la anılan milli futbolcuda heyecan yaratan gelişmeler yaşandı. Sezon başında 25 milyon euro'luk rekor bedelle Benfica'ya transfer olan Orkun Kökçü, kadro dışı bırakıldı. Record gazetesinin haberine göre 23 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Roger Schmidt'i eleştirdiği için Benfica'nın maç kadrosuna alınmadı.

BEŞİKTAŞ ORKUN KÖKÇÜ İÇİN GAZA BASTI

Beşiktaş ise her daim Beşiktaşlı olduğunu açıklayan Orkun Kökçü için gaza bastı... Futbol direktörü Samet Aybaba kısa süre önce Lizbon'a Benfica-Rangers maçını izlemeye gitmişti... hatta maçtan sonra Orkun'la kısa bir görüşme yaptığı bile ortaya çıkmıştı.

BAŞKAN HASAN ARAT GÖZÜNÜ KARARTTI

O görüşme "iki Beşiktaşlının ayak üstü sohbeti" olarak yorumlansa da gelinen süreç işleri bambaşka bir noktaya taşıdı. Başkan Hasan Arat, Samet Aybaba'ya Orkun konusunu sonuna kadar zorlama talimatı verdi. Beşiktaş'ta oynaması için ufak bir ihtimal varsa bile sonuna kadar gitmesini istedi. Beşiktaş'ın Orkun gibi "Beşiktaşlıyım" diyecek lider oyunculara ihtiyacı olduğunu anlattı. Milli oyuncu için 15 milyon euro'luk bir bütçe ayırabileceğini anlattı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder