Beşiktaş'ın kasasına giren 35 milyon euro'nun transfere gidecek kısmı netleşti - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın kasasına giren 35 milyon euro'nun transfere gidecek kısmı netleşti

Share This

Beşiktaş yeni hamlesiyle kasasına 1.2 milyar TL (yaklaşık 35 milyon euro) koydu. Siyah-beyazlıların bu rakamdan ne kadarını futbolculara, ne kadarını transfere ayırabileceği de belli oldu.

Fotospor'un haberine göre Yaklaşık yüzde 45'lik hissesi halka arz durumunda olan Beşiktaş kısa süre önce bedelli sermaye artırımına gitti. Bu hamleyle kasaya 1.2 milyar TL (yaklaşık 35 milyon euro) koydu. Hissedarlar da sermaye artırımına katılabilecek. Yüzde 45 oranında hissedarlar da sermaye artırımı ile kasaya gelir koyabilecek. Sermaye artırımına katılmayan hissedarların elindeki hisseler ise belli bir oranda azalacak. Bu hisseler yeniden halka arz edilerek yeni yatırımcılara satılabilecek.

Bedelli sermaye artırımından gelecek rakamın 3.5-4 milyon euro'luk kısmı futbolcuların maaşlarına gidecek. (KAP'a açıklanan biçimiyle %12-%18: Futbol A Takım hakediş ödemeleri.)

Bonservis ödemesi için harcanabilecek rakam ise sadece 1.5-2 milyon euro arasında kalacak. (KAP'a bildirildiği şekliyle %4-%6: Bonservis ödemeleri.)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder