Serdar Topraktepe'den 8 genç isme forma! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serdar Topraktepe'den 8 genç isme forma!

Share This

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Serdar Topraktepe, göreve gelmesiyle birlikte Beşiktaş'ın öz kaynak düzeninden yetişen gençlere forma vermeye hazırlanıyor.

Bilindiği gibi Rıza Çalımbay'ın ardından daha önce de göreve gelen ve Süper Lig'de 3 maça çıkan Serdar Topraktepe, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz başta olmak üzere gençlere görev vermişti.

Öz kaynaktan tam 8 sporcu kadroya girebilir.

Son dönemde siyah beyazlı takımın gol yükünü tek başına çeken ve Avrupa takımlarının transferde gözbebeği haline gelen Semih Kılıçsoy sahada yine bulunacak. Fernando Santos döneminde görev bulamayan Demir Ege Tıknaz ise yeniden sahada olacak. 

Serdar Topraktepe'nin süre vereceği diğer sporcular ise yine daha önce U19 Teknik Sorumluluğu yaptığı dönemden öğrencileri. Serkan Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç, Göktuğ Baytekin, Fahri Kerem Ay, Emir Yaşar ve 16 yaşındaki golcü Mustafa Erhan Hekimoğlu, Serdar Topraktepe'nin gözdeleri arasında yer alıyor. (Siyahlabeyaz)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder