Weghorst'te son durum! Samet Aybaba tesisleri yasakladı! Doğan cevabını verdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Weghorst'te son durum! Samet Aybaba tesisleri yasakladı! Doğan cevabını verdi

Share This

Wout Weghorst'un Türkiye'ye transferinden pay almak isteyen bir Türk menajer resmen kulüplerin kapısında yatıyor. Önce Galatasaray'a pazarlamak istedi ancak Okan Buruk istememişti. Şimdi de Beşiktaş ve Trabzonspor'un peşine düştü. Burada da Samet Aybaba ve Ertuğrul Doğan'ı ikna edemedi.

Sezon başında Florya'da cirit atan bir Türk menajer, iddialara göre Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a "Zaha'yı alma, Weghorst'ü getireyim" demişti... sezon başında kendisine yakın "çantacı fenomenleri" kullanarak futbol hayatının son demlerini yaşayan Hollandalı oyuncu sayesinde para kazanmak istemişti. Olmadı. Buruk istemedi! 

SAMET AYBABA RANDEVU VERMİYOR

Döndü geldi. Ocak ayında da denedi. Olmadı. Şimdi yeniden kolları sıvadı. Bu kez Trabzonspor ile Beşiktaş'ı ikna etmeye çalışıyor. Ancak Samet Aybaba'nın kapısı menajerlere kapalı. Kendisine kesinlikle randevu vermiyor. Ümraniye'ye kabul etmiyor. Tesislere sokmuyor. 

ERTUĞRUL DOĞAN DA YÜZ VERMEDİ

Bu menajer aynı zamanda Ertuğrul Doğan'ın da etrafında dolanıyor. Weghorst'u getirmeye çalışıyor. Ancak Doğan'ın cevabı da net:
 
* Hocamız isterse kiminle temas kuracağımızı biliyoruz. Menajeriyle tanışıklığımız var.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Hollandalı oyuncunun menajeri Simon Cziommer, Aralık ayında İstanbul'a geldi. Saracoğlu'nda Fenerbahçe'nin maçını izledi. Transfer dedikoduları çıktı. Ancak sarı-lacivertlilerin, Weghorst'a herhangi bir ilgisi yoktu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder