Beşiktaş'ta KAP için geri sayım! İşte anlaşma şartları - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta KAP için geri sayım! İşte anlaşma şartları

Share This

Transferde hareketli saatler geçirmeye başlayan Beşiktaş, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Gabriel Paulista ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonun ilk hamlesini teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirerek yapmıştı. Danışman olarak Brad Friedel'i göreve getiren siyah-beyazlı yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk hedef olarak ise savunmaya takviye belirlendi.

SAVIC İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Beşiktaş, yaz transfer döneminde savunmasına iki kaliteli takviye yapmak istiyor. Siyah-beyazlılarda Savic ile yapılan pazarlıklar devam ediyor.

İLK İMZA PAULISTA OLACAK

Beşiktaş transferde ilk imzayı Gabriel Paulista’ya attırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid’le sözleşmesi biten 33 yaşındaki Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağladı.

BEŞİKTAŞ'I KABUL ETTİ

Devre arasında transferi gündeme gelen ancak son dakikada 6 aylığına Atletico Madrid’e giden deneyimli futbolcu, Beşiktaş’ın teklifini bu kez kabul etti.

ANLAŞMA ŞARTLARI

Bronckhorst’un kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme için anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Paulista, Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon euro kazanacak.

İSTANBUL'A GELİYOR

Gabriel Paulista'nın menajeriyle birlikte son görüşmeler ve sağlık testleri için çarşamba günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder