Rafa Silva'dan sonra ikinci bomba Benzema! Pioli ve Theathe yolu açtı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rafa Silva'dan sonra ikinci bomba Benzema! Pioli ve Theathe yolu açtı

Share This

Al-Ittihad'in yaşadığı iç karışıklıklar Karim Benzema'yı da vurdu... Pioli'nin takımın başına geçmesi ve Theathe transferinin yatmasından sonra Suudi ekibinin içinde bulunduğu kaostan bunalan Fransız yıldız ayrılma kararı aldı. Menajerler Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Hüseyin Yücel gitti, "ya Fenerbahçe ya Galatasaray'a gelecek" denilen Rafa Silva'yı aldı geldi.

Hüseyin Yücel'in forvet hattı için dünyaca ünlü bir hedefi daha var: Karim Benzema.

KULÜP İÇ KARIŞIKLIK YAŞIYOR

Yeniden başkan seçildiği dönemde Fenerbahçe ile anılan Benzema için Ali Koç, "bunlar ayak oyundur" demişti.  Fransız yıldızın Beşiktaş'ın gündemine gelmesini Al-Ittihad'ın yaşadığı iç karışıklık sağladı.

MENAJERELER ÖNERDİ

Aziz Yıldırım'a adaylığı sürecinde Benzema'yı öneren menajer Yücel'e Fransız oyuncuyu, "Suudi Arabistan kulübünde yaşadığı belirsizlik yüzünden rahatsız. Ayrılmak istiyor. İlgilenir misiniz?" diye teklif etti. Yücel olumlu cevap verdi. Operasyon başladı.

3 YILDA 600 MİLYON EURO

Benzema'ya 3 yılda 600 milyon Euro vermeyi taahhüt eden Al-Ittihad son dönemde ciddi bir ekonomik kriz içinde. Suudi kulübü kısa süre önce AC Milan'dan ayrılan Stefano Pioli ile anlaştı. Anlaşma çöktü. Aynı şekilde Rennes'den Theathe transferini de bitiremedi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder