"Bundan daha kötü bir kura olamazdı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmelerinin hemen ardından Fransız basınıda Lyon - Beşiktaş karşılaşması için ilk yorumlarını yaptı. L'Equipe, Lyon takımının Beşiktaş ile eşleşmesini üzüntülü bir dille değerlendirdi.


Fransanın önde gelen gazetelerinden L'Equipe son 8'de Beşiktaş ile eşleşen Lyon için “Bundan daha kötü bir kura daha çok zor çekilirdi” dedi. İlk maçı 13 Nisan tarihinde kendi evinde seyircisinin önünde oynayacak olan Fransız takımı için rövanş karşılaşmasının adeta bir cehennemde oynanacağını yazan gazete “Lyon için bundan daha kötü bir kura çok zor olurdu” yorumunda bulundu.

Ayrıca kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Lyon kulübü başkanı Jean-Michel Aulas'un danışmanlığını da yapan  Bernard Lacombe ise şunları söyledi : "İstanbul'da her zaman ilgi çekici atmosferler oluyor. Beşiktaş çok zor bir rakip. Neler olacağını asla bilemezsiniz. Rövanşın İstanbul'da oynanması kötü oldu. Çok çılgınca olacak." şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi Fransız ekibi Olympique Lyonnais ile Beşiktaş sadece 2009 yılında bir dostluk maçı için vir araya gelmiş ve karşılaşma 1-1 bitmişti. Her iki takımda Avrupa Kupaları aresnasında herhangi bir kez karşılaşma imkanı bulmadı. Ancak Fransız ekibi daha önce iki Türk ile Avrupa Kupası’nda karşılaştı. Trabzonspor ve Denizlispor’un geçtiğimiz yıllarda Lyon’u Avrupa Kupalarının dışına itmişti.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder