çArşı'dan sosyal medyayı sallayan Ali Şafak Öztürk paylaşımı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın en büyük taraftar grubu olan çArşı, sabah saatlerinde maçın hakemi olan Mete Kalkavan hakkında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk hakkında bir paylaşımda bulundu. Paylaşım rekor kırdı.


Anadolu Ajans'ına konuşan Ali Şafak Öztürk'ün maçın hakemi olan Mete Kalkavan hakkında "Mete Bey kamuoyunda 'Beşiktaşlı' damgası yemiş bir hakem ama aynı zamanda geleceği olan bir hakem. İşleri hakemlik. Kendi kariyerlerini de düşünüyorlardır aynı zamanda. İyi performans sergileyeceğini göreceğiz inşallah. Maçtan sonra biz de değerlendireceğiz." şeklinde açıklama yapması Beşiktaşlı taraftar gruplarınn tepkisine yol açtı. Beşiktaş'ın en büyük taraftar grubu çArşı kendi twitter hesabından yaptığı paylaşımla konu ile ilgili tepkisini takipçileri ile paylaştı.

İşte o paylaşımda yazanlar:

Kişi kendinden bilir işi!
Büyük Beşiktaş camiası olarak, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün pazar günü oynanacak mücadelenin düdüğü Mete Kalkavan için "Mete Bey kamuoyunda 'Beşiktaşlı' damgası yemiş bir hakem ama aynı zamanda geleceği olan bir hakem. İşleri hakemlik. Kendi kariyerlerini de düşünüyorlardır aynı zamanda. İyi performans sergileyeceğini göreceğiz inşallah. Maçtan sonra biz de değerlendireceğiz. Ön yargılı bir düşüncemiz yok ama kamuoyunda Beşiktaşlı damgası yemesi bizim için fazlada yatıştırıcı bir konu olmuyor." şeklindeki açıklaması kendisine maşalık görevini benimsemiş bir kulüp başkanı için normal karşıladığımız bir durumdur.

Kamuoyu tarafından Fenerbahçeli damgası yemiş ve aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi olduğunu bildiğimiz Ali Şafak Öztürk'e bu tarz açıklamaların bir kaç beden büyük geleceğini hatırlatarak, örnek aldığı üst akıllara, kendisini şirin gösterme çabasını bir kenara bırakmasını ve daha fazla komik duruma düşmeden, ilgi ve alakasını sözde başkanlık yaptığı kulübe göstermesini tavsiye ediyoruz.

İşte o paylaşım:
Bilindiği ara transfer döneminde Antalya şehrinde aynı otelde devam eden kamp çalışmaları esnasında siyah beyazlı kulübün Eto'o ile transfer görüşmeleri devam ederken Başkan Fikret Orman ve Tenik Direktör Şenol Güneş'inde davetli olduğu tesis açılışlarında Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün Samuel Eto'o nun takımda kalacağını etik dışı bir şekilde açıklaması ile iki kulüp arasında gerginlik yaşanmıştı.

Siyahlabeyaz Özel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder