Fikret Orman Aboubakar hakkında konuştu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

4-1 kazanılan maçın arkasından uzatılan mikrofonlara maç ile ilgili yorumunu yapan ancak Aboubakar ile ilgili sorulara cevap vermek istemeyen Başkan Fikret Orman ilk kez konu ile ilgili konuştu.


Spor Toto Süper Lig yayıncı kuruluşu olan BeinSports'a  bağlanarak önce UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında eşleşilen Fransız temsilcisi  O.Lyon değerlendiren Fikret Orman, dün akşam ki Olympiakos karşılaşmasının 39. dakikasında kırmızı kart görerek oyundan atılan ve takımını 10 kişi bırakan Kamerunlu golcü Aboubakar'la ilgili de açıklama yaptı.

Gereği neyse yapılacak!
Lyon takımının çok zorlu bir rakip olduğunu hatırlatan Fikret Orman,  "Biz de Liverpool'u eledik, Benfica'ya 3-0 geriden geldik, Napoli'yi orada yendik. Emin olun O.Lyon da bunlardan çok ileride bir kulüp değil. Allah bizlere futbol şansı versin ve dünkü maçta olduğu gibi bireysel bir hata ile 10 kişi kalmayalım" şeklinde konuştu. Ayrıca disiplin yönetmeliğinin gereği neyse Aboubakar!a o ceza verilecektir diyen Orman sözlerine şöyle devam etti. : " Çok amatörce bir hata...  Bırakın dünkü maçı, önümüzdeki iki Avrupa maçında da yok. Yapmış olduğu hareketle Beşiktaş'a kesinlikle büyük zarar verdi ama futbolun içinde malesef var bunlar."

Bilindiği gibi Olympiakos maçının bitimi ile başta Şenol Güneş olmak üzere neredeyse tüm yöneticilerin Aboubakar için gemileri yaktığı ve ceza konusunu yönetim kurulu toplantısında enine boyuna tartışıp karara bağlamaktan yana tavır koyduğu öğrenilmiş, Fenerbahçe maçında yaşananlarda göz önünde bulundurularak gerekirse disiplin cezalarına ait yönetmeliğin yeniden düzenlenmesi için yönetim kurulunda karar alınması fikrine varılmıştı.

Yönetimin ilerleyen günlerde kırmızı kart görerek oyundan atılan Vincent Aboubakar'a 200bin euro gibi bir ceza vermesi de gelen bilgiler arasında. 15 gün içerisinde Avrupada ki maçlar içinde cezası belli olacak Kamerunlu'nun aynı kartı ikinci defa aynı kupa döneminde görmesi nedeni ile 3 maç ceza alma ihtimalinin yüksek gözüktüğü belirtildi.

Siyahlabeyaz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder