Memleket adına saldır Beşiktaş! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Usta Beşiktaş yorumcusu Turgay Demir, İstanbul'da oynayacağı zorlu rövanş mücadelesi öncesi, siyah beyazlılara Olympiakos karşısında büyük bir görev düştüğünü söylerken Avrupa arenasında alınacak her puanın, geçilecek her turun çok değerli olduğunu yazdı. 


İşte Turgay Demir'in bugün tarihli yazısından Beşiktaş ile ilgili değerlendirmeleri şöyle;

Dün'e kadar Avrupa Ligi'ni sinek ikili gibi gören biri olarak artık bu alanda verilecek mücadelenin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Sebebi UEFA Avrupa Ligi'nin kalitesinin artması falan değil, Avrupalı bazı şımarıkların ülkeme zarar vermek için her alanı olduğu gibi futbol sahalarını bile kullanmaya başlamış olmaları.

Ellerinden gelse takımlarımıza bir, iki, üç değil sekiz ön eleme oynatacaklar. Şampiyonlar Ligi'ni, asla bir Türk takımı girmesin diye kurgulamak adına yıllardır uğraştıkları da bir başka gerçek.
İşte bu noktada her Türk takımı, Avrupalı rakipler karşısında alınacak her puanın, geçilecek her turun altın değerinde olduğunu bilmelidir.

Geleceğimizi doğru kurgulamak, oyunları bozmak adına başarılı olmak zorundayız.

Bu anlamda Beşiktaş'a büyük bir görev düşüyor. Kartal önce Olympiakos engelini aşmalı. Rakip zayıf görünse de asla öyle değil. Yıllardır bu arenada boy gösteriyorlar, müthiş bir tecrübeleri var, deplasman karneleri iç sahaya göre çok daha iyi. Kartal pençesine aldığı avı çok ama çok sıkı tutmalı, aksi halde avın düşme tehlikesi var.

Evet Beşiktaş yürümeli, önce Olympiakos, ardından kim gelirse gelsin yürümeli.
Neredeyse tüm önemli Avrupa ülkelerinin Türkiyemiz aleyhine başlattığı ayak oyunlarına her alanda karşılık vermek hepimizin görevi.

O nedenle, saldır Beşiktaş; memleket adına saldır..

ÜÇ YENİ TRANSFER
Demba Ba, Caner ve Ersan, üçü de hazır, bugün-yarın forma giyecekler. Beşiktaş'ın mental olarak düşüş yaşadığı, sakatlık ve cezalar nedeniyle kadro derinliğinin azaldığı ve en önemlisi ligin boyunun kısaldığı bu haftalarda; Ba, Caner ve Ersan Kartal'ın gücüne güç katacaklardır. Belki de şampiyonluğun kaderini, özellikle Ba ve Caner'in performansları belirleyecek. İnanıyorum ki, bu isimlerin kaliteleri Beşiktaş'ın bir sezonluk alın terinin karşılığını daha kolay almasını sağlayacaktır.

Kaynak : Fotomaç


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder