"Beni beş adet paylaço aradı ama sirkin müdürü aramadı." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beni beş adet paylaço aradı ama sirkin müdürü aramadı."

Share This

Antalyaspor, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadıktan sonra Milan takımına transfer olan Sosa'yı transfer edebilmek için büyük bir uğraş vermesine rağmen son açıklamalar kırmızı beyazlıları adeta bozguna uğrattı


siyahlabeyaz | Jose Sosa'nın menajerliğini yapan Favio Bilardo, oyuncusunun Antalyaspor'a transfer olmayacağını belirtirken, ara transferde Fenerbahçe'yi reddettiklerini dile getirdi.

Sezon başında Beşiktaş'tan Milan'a transfer olan Sosa'nın ismi uzun bir süre boyunca Fenerbahçe'yle anılırken son günlerde Antalyaspor ön plana çıkan taraf oldu. Güney ekibinin Arjantinli oyuncuya yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiği bilgisi de gündeme bomba gibi düştü.

ANTALYA'YI KÜÇÜMSEDİ
Bilardo, Tuttomercatoweb'e yaptığı açıklamada bu haberlerin ciddiye alınmaması gerektiğini belirtirken "Şunu söyleyerek başlamak istiyorum: Jose, Antalyaspor'a asla gitmeyecek. Ocak ayında, Milan'da düzenli şans bulamıyorken, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri bize teklif yaptı ama Sosa 'hayır' dedi. Sezonun ikinci yarısında Milan'da şans bulmaya başladı. Şimdi neden Türkiye'nin taşra kulüplerinden birine gitsin ki?" ifadelerini kullandı.

Sosa'nın menajeri, Antalyaspor'dan herhangi birinin kendisiyle iletişime geçiğ geçmediği yönündeki soruya ise "Şöyle bir benzetme ile açıklayayım: Beni beş adet paylaço aradı ama sirkin müdürü aramadı. Her halükarda, herhangi bir görüşmeye başlamadan kapıyı suratlarına çarpabilirim. Sosa, Milan'dan ayrılmak istemiyor." yanıtını verdi.

"BEŞİKTAŞ'LA UZUN BİR MÜCADELE VERİNCE..."
Bilardo sözlerini "Sosa geçen sezon Beşiktaş'la büyük bir mücadele vererek Milan'a gitti. Bu nedenle yaz kampına katılamadı. Bu yıl takıma çok daha faydalı olacak." diyerek bitirdi.

Kaynak : goal.com

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ