Burak Yılmaz, Beşiktaş'a yakın - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Daha önce Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz Teknik direkdör Şenol Güneş transferi için olumlu görüş bildirdi. Mali konuların pürüzleri ortadan kaldırılırsa Burak Yılmaz tekrar Beşiktaş forması giymiş olacak.


siyahla beyaz | Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş yönetiminin önceliği forvet hattını netleştirmek. Forvet transferinde önceliği Aboubakar'ı kadroda tutmak isteyen Kara Kartal gündeme Burak Yılmaz'ı 'da gündeme alabilir.

Burak Yılmaz'ın transferi için kulübü ile temas kurulmasa bile başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş seneye takımda görmek istedikleri yıldız futbolcu için çalışma başlatabilirler. Beşiktaş başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz hakkında sorulan soruları geçiştirmek yerine 32 yaşındaki oyuncu için açık fikirlerini söylemiş transferine sıcak baktığını bildirmişti.

Burak Yılmaz'da kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor. İki yıl daha Çin Ekibi Beijing Guoan ile sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun alacakları karşılığında serbest kalma ihtimali var. Burak Yılmaz, Beşiktaş'a bonservis bedeli olmadan transfer olabilecek.

Daha önce Kara Kartal formasını 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında forma giyen Burak, çıktığı 55 maçta 7 gol atmıştı. Milli yıldız Şenol Güneş'in, Trabzonspor'u çalıştırdığı zamanda ise kariyerindeki en başarılı istatisliğe ulaşmıştı. Bordo Mavili forma ile çıktığı 93 maçta 58 gol atmayı başarmıştı.