Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Share This

Savunma hattından ileri uca kadar Beşiktaşlı taraftarların yeni sezon için merak ettikleri transferler ve takımdan ayrılacaklar hakkındaki son gelişmeleri Beyaz Tv muhabiri Ertan Süzgün kendi resmi twitter hesabından paylaştı...


siyahlabeyaz | Kendi sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın transfer gündemine dair tüm merak edilenleri taraftarlarla paylaşan Ertan Süzgün oyuncu oyuncu yaşanan şu son gelişmeleri verdi...

Boyko Yunanistan yolcusu...
Boyko'dan başlayalım. PAOK, 2 milyon Euro opsiyonlu kiralama konusunda istekli. PAOK'a gitmesi Kiev'e gitmesinden daha yüksek ihtimal.

Savunmada 3 ayrılık
Pedro ve Miloseviç kadroda düşünülmüyor. Atınç da bonservisini getirirse kalabilir, yoksa zor. Ersan da hocanın planlarında yok. Şenol hoca Adriano'yu hem sol bek hem kanat düşünüyor. Yerli bir sol bek var. Düşünülüyor. Olursa da son günlerde olur. Öncelikler başka.

Ozzy'nin Avrupa hayali gerçek olmak üzere
Oğuzhan için teklifler var. Özellikle Roma hep yazılan çizilen takım. Ozzy'nin de Avrupa hayali var, kendisi de ifade etti zaten. Telefonda söylenen, Ozzy için 12 milyon Euro'luk teklif var. Ama takım ismi Roma değil. Serdar Sarıdağ abiyle konuştuk. O da doğruladı.

Tolgay yuvada kalıyor
Tolgay'la sözleşme uzatılacak. Görüşmeler sürüyor. Devrede gitme durumu vardı ama Ozzy'e gelen teklifler sonrası işler değişti.

Musa için başkan söz aldı
Musa Çağıran'ı ilk yazan kişiyim. Fikret Orman, devre arasında Osmanlıspor'dan sezon sonu için söz almıştı. İş çok ciddi... Musa Çağıran, çift yönlü, güçlü, skora da katkı yapan bir isim. Gelen bilgi transfer artık son aşamada. Top artık Osmanlıspor'da.

Deniz Türüç'te karar Kayseri'de
Deniz Türüç. Düşünülen, istenilen bir isim. İyi bir alternatif olacak. Yaşı da uygun. Oyuncu da sorun yok. Kayserispor bekleniyor...

Orkan Çınar olmazsa olmaz değil
Orkan Çınar. Önce uygun rakama verebiliriz dendi. Sonra da rakamda artış oldu. Şuan beklemede. Düşünülüyor. Ama olmazsa olmaz da değil.

Adem Büyük'ü beklemeye aldılar
Adem Büyük, UEFA kriterleri nedeniyle sıcak bakılmıştı. Ama şuan yönetimin önceliği başka transferler. (stoper & forvet) Şuan beklemede.

Abou ve Demba sıkıntılı iki konu
Aboubakar da sıkıntı var. Porto ve Lorient'in aynı anda ikna edilmesi gerek. Aboubakar'ın kararı transferde geleceği belirleyecek. Demba Ba'da ise sakatlık durumu var. Zaten bonservisi de Çin'de. Kendisi 2 hafta önce bana takımım geri çağırdı diye konuştu. Kalması zor.

Vida'ya çok teklif var kafası karışık...
Vida... Net bilgi! Şuan İnter ve Valencia'dan teklifler var. İki yere de sıcak değil. İstanbul'da oynama durumu kafasını karıştırıyor. Dinamo Kiev, uzatalım diye baskı yapıyor. Yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. Yeni teklif ise 2.7 milyon Euro civarı bir rakam... Vida, yeni evlendi. Bu durum transfer görüşmelerini de etkileyecek. Balayı vs derken 1 hafta kayıp olur. Kararı bekleniyor.

Alternatif savunmacı çokluğu
Titi soruluyor. Beşiktaş, isteyecek hayır mı diyecek? Beşiktaş, isterse alır yoksa sonu Omerou gibi olur. Badstuber diye soran oluyor. Menajerlerin önerdiği bir sürü isim var. Ama ben direkt düşünülen olan gelişmeleri yazıyorum. Yönetimin düşündüğü isimlerle menajerlerin önerdiği isimler aynı şeyler değil. Mesela Vida mesela Badstuber. Aynı durumda değiller. Biri hocanın onayı alınan isim diğeri teknik heyet, izleme komitesi, yönetim onayı sonrası harekete geçilecek bir durum.

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ