Tolgay Arslan karar değiştirdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tolgay Arslan karar değiştirdi!

Share This

Uzun süredir basında takımdan gitmek istediği yazılan ve sezon sonunu beklediği iddia edilen Tolgay Arslan, kazanılan üstüste 2. şampiyonluğun ardından Beşiktaş'ta kalma konusunda karar verdi...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Tolgay Arslan sürprizi yaşanıyor... devre arasında Mehmet Ekici'ye takasta verilmek istendiği için Fenerbahçe'ye mesaj gönderen Tolgay Arslan yönetimin sözleşme uzatma teklifine Trabzonspor maçından sonra, ''gitmek istiyorum'' restini çekmişti. Son haftalarda forma bulmaya başlaması ve gelen şampiyonluk, Tolgay'ı fikrinden caydırdı. ''1.5 ay önce gitmek istiyorum'' diyen Tolgay için menajeri Ahmet Bulut sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı.

Marcelo'nun da sözleşmesi yenilenecek
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıkladığı gibi herhangi bir teklif olmayan Marcelo, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal'dan sonra sözleşme yenilemeye ''evet'' diyen üçüncü isim oldu. Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek Brezilyalı ile 3 yıllık sözleşme yapılacak. İki yıl için 1.5'ar milyon euro ödenecek. İkinci yıl en az 20 maçta 11'de başlaması durumunda üçüncü yılda da 1.5 milyon euro alacak. Aksi taktirde maaşı 1.2 milyon euro'ya düşecek.

Kaynak : Fotospor


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ