VIDEO | Beşiktaş'ta Atiba'nın yerine Ruben Neves! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

VIDEO | Beşiktaş'ta Atiba'nın yerine Ruben Neves!

Share This

Beşiktaş'ta bir yandan stoper transferi için uğraş verilirken, bir yandan da orta sahada gelecek yıllarda Atiba Hutchinson'un alternatifi olacak oyuncu için transfer çalışmaları son hızla devam ediyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta bir yandan stoper transferi için uğraş verilirken, bir yandan da Atiba'nın alternatifi için çalışmalar devam ediyor.

Beşiktaş'ta Atiba'nın alternatifi olarak Ruben Neves'i düşündüğü öğrenildi. A Bola'da yer alan habere göre, Ruben Neves'in Beşiktaş'a transferi birkaç hafta içinde netleşecek.

Porto kiralamaya sıcak bakıyor.
Aboubakar'ı Beşiktaş'ı kiralayarak iyi bir sonuç elde eden Porto'nun takımda forma şansı bulmakta zorlanan Ruben Neves'i Beşiktaş'a 1 yıllık kiralamaya sıcak baktığı ifade edildi. Beşiktaş'ın da makul bir rakam olursa satın alma opsiyonuyla Ruben Neves'i kiralamak istediği bildirildi. Beşiktaş'ın satın alma opsiyonu olmadan Ruben Neves'i transfer etmeye sıcak bakmadığı ifade edildi.

Ruben Neves kimdir?
20 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Neves, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. Porto altyapısına yetişen oyuncu 2014 senesinde Porto'da A takıma yükseldi. Ruben Neves, geride kalan sezonda ise 18 maça çıktı ve sadece 909 dakika sahada kaldı. Oyuncunun transfermarkt değeri 10 milyon Euro. Takımıyla ise 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Kaynak : A Bola


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ