SON DAKİKA | Atiba Hutchinson ve Ryan Babel'den basın toplantısı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sezon öncesi çalışmaları devam ederken Beşiktaş'ın istikrar abidesi Atiba Hutchinson ve orta sahanın yıldızı Ryan Babel, Çin kampı öncesi basın toplantısı düzenledi...


siyahlabeyaz | Atiba Hutchinson ve Ryan Babel'in açıklamaları...

Beşiktaşlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Ryan Babel, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Atiba Hutchinson'ın açıklamaları :
"İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz, herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bizi yine zor bir sezon bekliyor. Sezon öncesi çok önemli, iyi çalışıyoruz. Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. Takım olarak birarada olmak, alışkanlıklarımızı hatırlamak iyi hissettiriyor. Çok zor bir sezon olacak yine. Hazırlanıyoruz."

Marcelo'ya Lyon'da başarılar
"Marcelo bizim için çok önemliydi. Kendisiyle Hollanda döneminden bu yana tanışıklığımız vardı. Kendisine Lyon'da başarılar diliyorum."

Pepe bir winner
"Pepe çok değerli oyuncu, o bir winner. Defalarca kupa kazandı, biz de ondan çok şey öğreneceğiz. Bize de güç verecek"

Bazı alışkanlıklarım var...
"Bu sezon yine şampiyonluk için mücadele edeceğiz, ben de elimden ne geliyorsa yapacağım. Bazı alışkanlıklarım var bunları değiştirmeden devam edeceğim. Geçen sezon yoğun bir takvimin içindeydik. Son dönemde sakatlıklarım oldu. Bu sezon elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

UEFA'da elenmemiz en üzücü andı
"Geçen sezonun son bölümünde sakatlanmam ve takıma katkı verememem beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Şampiyonlar Ligi'nden son anda elenmemiz ve UEFA Avrupa Ligi'nden penaltılarla elenmemiz en üzücü anlardı. Bu sezon yine şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Ben de elimden ne geliyorsa yapacağım."

Biz maç maç düşünüyoruz
"Fikstürde başlangıçta çok seyahat etmeyeceğiz ancak bu çok önemli değil. Biz maç maç düşünen bir takımız."

Doğru yolda doğru isimler...
"Beşiktaş'ta yaşanan değişim olağanüstü. Son 4 yılda takım, adım adım ileri gitti. "Beşiktaş 4 senedir çok iyi işler yapıyor. Yeni hedefimiz üst üste 3. kez şampiyon olmak."  Doğru yolda doğru isimlerle yola devam etmemiz gerekiyor."

Kariyerimi burada bitirmek...
"Beşiktaş'ta ailemle çok mutluyuz, kariyerimi tabii ki burada bitirmek isterim"

Noah altyapıya...
"Noah yavaş yavaş antrenmanlara başladı. Böyle bir planımız var ama onunda kendisini geliştirmeye ihtiyacı var. Zaman içerisinde onu alt yapıda görebiliriz."

Oğuzhan'ın gelişimi müthiş
"Oğuzhan müthiş bir gelişim kaydetti. Her geçen gün deneyimini arttırdı."


Ryan Babel'in açıklamaları :
"Atiba ile tamamen aynı fikirdeyim. Bizi zor bir sezon bekliyor iyi bir şekilde çalışıyoruz."

Alışkanlıklarımı değiştirdim
"Bu sezon izinli olduğumuz dönemde bazı alışkanlıklarımı değiştirdim. Sadece 5 gün dinlenip sonra antrenmanlara başladım. Bu sezon daha iyi bir şekilde gelebilmek için antrenmanlara erken başladım."

Burada olmamı sağlayanlara minnet duyuyorum
"Ben ocak ayında katıldım Beşiktaş'a. İyi bir takıma geldim. Bu takıma katıldığım için gurur duyuyorum. Burada olmamı sağlayanlara minnet duyuyorum. Başarının bir parçası oldum."

Steven Spielberg ile film çekeceğim
"Futbol kariyerim bittiğinde Steven Spielberg ile ortak bir çalışma yapabiliriz. Bir kaç senedir bu videoları çekiyorum. İnsanlara futbol dışında bir şeyler vermek istiyorum. Ama şu anda sadece futbola odaklanıyorum."

Beşiktaş bir gün Messi'yi alırsa
"Forvet oynayabilirim, topu ileriye taşıyabilir ve tutabilirim ama kariyerime bakarsanız bir golcü olduğumu söyleyemem. Ama bir sezonda hiç 20 gol atamadım. Bazı özelliklerim var ama bir golcü değilim."Nasıl bir forvetle oynamak istediğimi soruyorsanız, Beşiktaş Lionel Messi'yi almayı başarabilirse onunla oynamak çok isterim."

Şimdi ki hedef 3. kez şampiyonluk
"Hedeflerin gerçekleşmesi için çalışıyorsunuz. Beşiktaş büyük bir kulüp. Şimdiki hedefimiz üst üste 3. kez şampiyon olmak."

Pepe seviye atlatır...
"Henüz kadromuz tamamlanmadı, bu sezon Avrupa'da 1 değil 2 adım birden atmamız gerekiyor" Deneyim sahibi olmak her zaman iyidir. Yaşlı kadro ifadesine katılmıyorum. Pepe seviye atlatacak bir futbolcu."

En begendiğim tezahürat...
"Sözlerini tam anlamıyorum ama özellikle taraftarlarla oyuncuların birlikte yaptığı üçlüyü çok seviyorum."

Siyahlabeyaz Özel

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ