SON DAKİKA | Cenk Tosun ve Caner Erkin basın toplantısı düzenliyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Cenk Tosun ve Caner Erkin basın toplantısı düzenliyor

Share This

Yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Caner Erkin basın toplantısı düzenledi ve önemli açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | İşte o açıklamalar

Cenk Tosun'un açıklamaları...

Bu sene krallığı alacağım
 "Geçen sezon en verimli yılımı geçirdim. 24 gol attım, bu sene de kendi rekorumu kırmak istiyorum. Gol krallığını son hafta kaybettim. Bu sene krallığı alabilmek için elimden geleni yapacağım."

Forvet arayışı çok normal
"Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak en büyük hedefimiz. Forvet transferi arayışları normal, 3 kulvarda oynuyoruz. Her sene Beşiktaş'a forvet geliyor. Kendime güveniyorum."Şu an sadece ben ve Mustafa varım. Rekabete hazırım Rekabet olması için iyi forvetler alınması gerekiyor. Ben kendime güveniyorum, hocama onu belli etmek istiyorum."

Yüzde yüz hazır değiliz
"İdmanlar oldukça verimli geçiyor. Süper Kupa finaline kadar hazır duruma geleceğiz." Kampın ilk dönemi bizim adımıza verimli geçiyor. Yüzde yüz hazır değiliz. Çin ve İspanya'daki kampla hazır olacağız."

Hocamıza şampiyonluk yetmiyor
"Hocamız her şeyin dört dörtlük olmasını istiyor. 2 yıldır göze hoş gelen futbol oynuyoruz ama hocamız bununla da yetinmiyor. Bu yüzden başarılı oluyoruz. Hocamızın bu karakteri çok güzel."

Başkan istemez ayrılmamızı
"Beşiktaş'ta 2 yıllık kontratım daha var. Başkanımız istemez ayrılmamızı. Burada mutluyum, hedeflerim arasında Avrupa var. Kulüp de kazanacaksa giderim. Burada gerçekten mutluyum ama planlarımın arasında Avrupa'da vatanımızı temsil etmek var. Ama şu anlık böyle bir şey yok."

İdmanlar dışında çalışmak lazım
"Ben hiçbir zaman yetinmedim. Kendime büyük hedefler koydum. İdmanlar dışında da çalışmak lazım. Her zaman daha fazla istedim."


Caner Erkin'in açıklamaları

Az seviyede ağrılarım hala var
"Geçen sezon antrenmanlara başlamıştım, ağrılarım oldu ama şu anda hiçbir sıkıntı yok. Çok az seviyede ağrım var, hiçbir sıkıntım yok. Sezona iyi bir şekilde başlayabilirim. Zaten şampiyon olan bir takımdık. Belki yeni arkadaşlar da gelebilir. Pepe'nin de gelmesiyle daha da güçlü bir takım oluruz. Marcelo ayrıldı sanırım. Belki yeni arkadaşlar gelir. İnşallah yine şampiyon oluruz."

Beşiktaş'ı seçtim çünkü...
 "Beşiktaş'ı tercih ettim çünkü daha çok isteniyordum. Beşiktaş'ı tercih ettiğim için de çok mutluyum. Hocamız bizim daha da ileriye gitmemiz gerektiğini düşünüyor. Kalitemizi bir üst seviyeye çekmemiz lazım.

Şenol Güneş'e iyi ki güvenmişim
"Çok kolay bir sakatlık yaşamadım. Ben çok oynamak istedim. Hoca beni frenledi. İyi ki de engellemiş. Daha kötüsü olabilirdi. Ben de iyi ki ona güvenmişim. Sakatlıktan çok iyi döndüm. Şenol hocayla arkadaş gibi konuşabiliyorsunuz. Bizim söylediklerimizi de iyi bir şekilde dinliyor. Sonuçta kendisi hoca ve kararı o verir ama bizi de dinliyor."

Dünkü idmanda 1-2 şeye takıldım, sinirlendim
"Ben dünkü idmanda 1-2 şeye takıldım. Sinirlendim de. Hocayla konuştuk idmandan sonra. Güzel bir sonuca vardık. Hocaya bazen futbolla alakalı fikirlerimizi söylüyoruz, bizleri dinliyor. Geçen sinirlendim, benimle konuştu, sakinleştirdi"

Arda Turan'a saygı duymalıyız
"Arda Turan, bizim kardeşimiz. Kendi tercihi, buna saygı duymalıyız. Talihsiz bir olaydı ve üstünde durmanın anlamı yok."

En önemlisi pes etmemek
Ben Beşiktaş'a geldiğimde de Adriano vardı. Ama ben gelince o önde oynadı, ben, bek oynadım. Kendime güveniyorum. Çalışmak önemli. Şans faktörü de çok önemli futbolda. En önemlisi bence pes etmemek. Çok sabretmek lazım futbolda. Belki 10 dakika belki 45 dakika, o şans olunca kendinizi göstermeniz lazım, o şansı iyi değerlendirmeniz lazım.

Siyahlabeyaz Özel

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ