İbrahim Üzülmez : "Orkan Çınar'ın bu açıklamaları yapmaması gerekiyor"! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İbrahim Üzülmez : "Orkan Çınar'ın bu açıklamaları yapmaması gerekiyor"!

Share This

Lig Radyo’da Ömer Necati Albayrak’ın sunduğu Mixed Zone programına konuk olan teknik direktör İbrahim Üzülmez, uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’a transfer olan eski öğrencisi Orkan Çınar’ı yorumladı. 


siyahlabeyaz | Genç oyuncunun, “Quaresma ile iki gün antrenman yaptım. Maçlarda gördüğümden bile daha iyi. Ama ben de iyi olmasam buraya gelemezdim. Kendimden gayet eminim. Rakibim kim fark etmez. Forma için elimden geleni yapacağım” sözleri hakkında görüş belirten başarılı hoca, “Yeteneği olan, meziyetli bir oyuncu. Kaliteli bir isim. Ancak büyük takımlara transfer olduğunuzda yalnızca kalite yetmiyor. Kendinize bir hedef koymanız gerekiyor. Elbette takıma katkısı olacaktır. Ancak birkaç gün önce Quaresma hakkında bir görüşünü okudum. Bu açıklamaları yapmaması gerekiyor. Kendisine inanan bir Şenol Güneş var. Şenol hocanın istediği bir transfer sonuçta. Bu yeteneğin üstüne çalışkanlığını koymazsa, kendini geliştirmezse sıkıntı yaşar. Yeteneğin yanında armaya ve formaya sahip çıkmak gerek. Bu da çok çalışmaktan geçiyor. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş’a uzun süre hizmet eder” dedi.

‘Yanlışlar var’
 “Eskişehir’den aldığı teklifi Süper Lig düşündüğü için kabul etmediğini vurgulayan Üzülmez, “Eskişehir Başkanı ile İstanbul’da görüştük. Benimle çok çalışmak istediğini söyledi. Bu beni çok gururlandırdı. Oturduk, paylaşımlarımız oldu. Ben kendisine Süper Lig’de çalışmak istediğimi belirttim. Eskişehir büyük bir camia. Türk futbolunda birtakım yanlışlar var. Emeği ile bir yere gelmek isteyen insanların önünün kesilmemesi gerekiyor. Çalışkan insanlar bu ülkede daha fazla önplana çıkmalı.”

‘Eskişehir ayağa kalkar’
 “Gaziantepspor’da 3 haftalık kısa bir çalışma sürecim oldu. Futbolda birtakım doğruları yapmazsanız yanlışlar sizin karşınıza çabuk çıkar. Bir şekilde doğrularınızı karşı tarafa, çalışacağınız hocaya belirtmeniz gerekiyor. Eskişehir Başkanı bunu yaptı benimle görüşürken. Kendisine bu samimiyetinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Yanlış yönetimler bu takımı bu noktaya getirdi ama ben Sergen Yalçın’la yeniden ayağa kalkacağına inanıyorum.”

Antep itirafı…
 “‘Bana dokunmayan yılan bin yaşasın’ diyor herkes Türkiye’de. Böyle olmaz doğruları söylemek gerekiyor. Bu ülkede İlhan Cavcav başkan gibi dürüst, samimi insanların sayısı çoğalmalı futbolun içerisinde. İbrahim Üzülmez olarak yaptıklarım ortada. Hocalık konusunda aynı şekilde başarılı olacağım. Gençlerbirliği’nde başarılı bir süreç geçirdim, 32 puan topladım. Antep’te ise nasıl bir ortama gittiğime açıkçası ben de şaşırdım. Çok farklı bir camia olmuş. Gaziantepspor’da bir şeylerin değişmesi gerekiyormuş, şu an gelinen nokta da ortada zaten. ‘Neden gittin’ o zaman diyenler olabilir. Evet bazen doğru kararlar vermek gerekiyormuş. Bunlar da tecrübe yaşayarak öğreniyoruz.”

‘Milli takım faksını saklarım’
 “İnsanlar tecrübe diyor hemen. Anlamıyorum genç hocalar görev almazsa nasıl tecrübe kazanacak. Rahmetli İlhan Başkan bize şans verdiğinde de tecrübe dediler ama takımı en büyük düşme adayıyken ayağa kaldırmasını bildik. Şimdi de alacağımız her görevin üstesinden gelebiliriz. Beşiktaş’ta oynarken milli takımdan davet faksı geldiğinde yaşadığım sevinci unutamam. O faksı hala saklayanlardanım. Milli aşkı bu şekilde yaşıyoruz. Aynı heyecanları teknik adam olarak da yaşamak istiyorum.”

Kaynak : Fanatik

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ