FLAŞ | "Ben buradan Caner'e , 'Bu işi sürdürme.' diyorum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | "Ben buradan Caner'e , 'Bu işi sürdürme.' diyorum"

Share This

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, spor gündeminde yaşanan son gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Talisca ile Caner arasında yaşanan olayı yorumlayan Engin, "Bu kavganın galibi Caner olmaz. Ben buradan Caner'e , 'Bu işi sürdürme.' diyorum. İkisi de çok kıymetli ama Talisca daha kıymetli diye bakabilirsin. Kulübün menfaati için kavga kulübe zarar verir. Bunu devam ettirirsen ve takım arkadaşları ile yayarsan takıma zarar verir.


Talisca ile aldığım bilgi; çok saf bir çocukmuş ve bu işin daha şeytanı olmamış. Bu kadar şiddetli bir kavga varsa burası Beşiktaş ve bundan dolayı arkadaşları takipten çıkarması denk gelmiştir belki.  Bu tür kavgaların önüne kesmek lazım. Caner ama sabıkalı. İyi bir futbolcusun ama takımı tek sen düşünmüyorsun. "

"O yüzden bu kavgaları çok uzatmayalım. Hiç kimse ayağına kurşun sıkmaz. Talisca, sahada da sakin biri. Caner, bir daha yapma oğlum. Ben bu olayı araştırdım. Kamçı ve uçan tekme falan yokmuş. Futbolcular birbirlerinin üzerine yürümüş, karşılıklı söz düellosu olmuş o kadar." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Ajansspor