Ayhan Akman'dan flaş açıklamalar: "Herkes Beşiktaş'a gelmek istiyor!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ayhan Akman'dan flaş açıklamalar: "Herkes Beşiktaş'a gelmek istiyor!"

Share This

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un eski yardımcısı Ayhan Akman, TRT Spor'da 'Basın Tribünü' programının konuğu oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. 


siyahlabeyaz | Galatasaray'ın yeni başkan Mustafa Cengiz, eski hocası Igor Tudor ve Arda Turan hakkında açıklamalarda bulunan Ayhan Akman, Beşiktaş ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu...


"Ben Beşiktaş'ı şöyle görüyorum. Bilic'le beraber geriye almamız lazım. Bilic'in özellikle son senesiyle birlikte Beşiktaş'ta skor ve oyun olarak oyun felsefesi gelişti. Şenol hoca ile bu tavan yaptı. Samet hocayı da katalım bu döneme. Feda yıllarıyla birlikte. O dönemden gelen ve hala oynayan oyuncular. Orada ciddi bir yapılanma oldu. İyi bir takım olursanız, grup iyi olursa, iyi bir hocanız da varsa gelen oyuncuların performans göstermesi daha çabuk çabuk olur.

Beşiktaş bu planlamayı adım adım gerçekleştirdi. Transfer, oyun felsefesiyle bir yapılanmaya gitti. Şimdi Beşiktaş'a da herkes gelmek istiyor, oynamak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir gidişat var. Samet Aybaba, Bilic ve Şenol hocayla zirveye ulaşan bir oluşum."

Kaynak : Trtspor