"O ikili oynasaydı Beşiktaş'ın kalitesi ikiye katlardı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"O ikili oynasaydı Beşiktaş'ın kalitesi ikiye katlardı!"

Share This

Ntvspor’da yayınlanan “Spor Servisi” programında Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ın savunması ve Vida ile ilgili açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Demirkol’un açıklamaları;


“Vida ile ilgili tartışmayı Şenol hoca geçen hafta çok net anlattı. ‘Biz topu çok çabuk kazanmak için önde baskı yapan takımımız, ön alana yerleşmek istiyoruz, çok geri koşmak istemiyoruz. Bunun olması için de stoperlerimizin orta sahaya yakın önde olması lazım. Vida kendini biraz geri atıyor, öyle bir alışkanlığı var. Bu zamanla düzelecek. Konu bu.” Bazı oyuncular böyledir. Beşiktaş’ta bu mümkün değil. Bunu Marcelo çok iyi yapıyordu. Muhteşem atletik bir oyuncu değildi ama mesafe koruma işini çok iyi yapıyordu. Çok zeki bir oyuncuydu. Takımın tamamını etkiliyordu. Marcelo-Pepe ikisi birden oynasaydı Beşiktaş’ın kalitesi ikiye katlanırdı. Bazen bir oyuncunun varlığı böyle etki ediyor. Vida, buna ikna olabilir, olursa çok başarılı olur ama Marcelo gibi olmaz. Çünkü aynı oyuncular değil. Vida mücadeleci”

Siyahlabeyaz