Rıdvan Dilmen : "Maç 1-1 bitmez 3'e 4'e doğru...! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dilmen : "Maç 1-1 bitmez 3'e 4'e doğru...!

Share This

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen ilk yarısı 1-1 sona eren Antalyaspor - Beşiktaş karşılaşmasının devre arasında %100 Futbol programında açıklamalarda bulundu...


siyahlabeyaz | İlk yarısının son anları mücadele açısından heyecan dolu olan Antalyaspor - Beşiktaş karşılaşması için Rıdvan Dilmen şunları  söyledi...


"Talisca bir tane vurdu aynı şekilde. Hakem faul verdi. Sanki sağ eli ile basıyor destek alıyor gibiydi. Yani daha fazla seyretmek lazım. Ama net temiz bir gol attı. Sadece pozisyonda Negredo beni çok korkuttu baktı döndü, değişiklik istedi..."

"Şampiyonlar Ligi grup maçları dışında en iştahlı maçını oynuyor özellikle deplasmanda olmasına rağmen Beşiktaş!"

"İki savunma yapamayan takım oynuyor. Zemin kötü. Beşiktaş'ın mesafesi açıldı. O eski dönen topları alan takım yok. İkinci bölgeyi rakip çabuk geçiyor. Orta saha oyuncuları şut atabiliyor. Beşiktaş yine çabuk geliyor."


"Niasse gol attı ama Cenkîn kötü mü olmasını istiyoruz acaba. Ben karşılaşmanın ardından Cenk'in ıslıklandığını sanmıyorum. O gitmeden önce Everton uçmuyordu neticede...! Cenk çıkınca gol attılar gibi yorumlar yapılıyor. Artık transfer dönemlerinde 40 milyon Euro’ya ilk 11 oyuncusu belki alırsın. Bitti o işler. 60-70’ler konuşuluyor."


"Beşiktaş böyle yakalanan bir takım değildir. Tek kale oynayıp dönen topları alan bir takım yok. Hücumda problem var mı? Bolca korner kullanıyorlar. Quaresma’nın ve Babel’in pozisyonları var. Duran toplar var. Ama takımın savunmasında sorunlar olabiliyor. Uyumsuzluk var. Geçen seneki ikiliye bakın. Bu ikili farklı ikili. Birlikte oynamadılar. Bu zemin, günümüzde geride kalmış bir zemin. Bu maç 1-1 bitmez. 3-4’e gider diye düşünüyorum."

"Maçın 1-1 biteceğini sanmıyorum. 3'e 4'e gidecektir."

"Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ve kazanmak zorunda. Fakat Beşiktaş'ın oynadığı oyunu, özellikle top rakipteyken beğenmiyorum."

"Zemin bu günümüz futbolunda geride kalmış bir zemin. Yazık."

"Gökhan'ın sakatlığı mı var bilmiyorum ama devre arasında Talisca'nın çıkma durumu olursa Oğuzhan'ı öne alacağını düşünüyorum."


Siyahlabeyaz