3 ay dendi tam 9 ay oldu...İşte Gökhan Töre'nin sorunu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

3 ay dendi tam 9 ay oldu...İşte Gökhan Töre'nin sorunu!

Share This

İngiltere macerasının ardından sakatlığı ile çok uzun süredir sahalardan uzak kalan yıldız futbolcu Gökhan Töre'nin durumu idmanlara katılmaya başlamasına rağmen hala kafaları karıştırıyor...


siyahlabeyaz | Bir Gökhan Töre vardı... herkesin hayranlık duyduğu, el üstünde tuttuğu. Henüz 26 yaşında olan Töre bir anda ortadan kayboldu. Yaşadığı pek çok skandalın ardından 2016 yılında yalvar yakar kendisini 3 milyon Euro kiralama bedeline West Ham’a göndertti. Sözleşmesine 12 milyon Euro’luk da satın alma bedeli konuldu. Ama İngiliz ekibinde tutunamadı. Beşiktaş’ın doktorlarının bilgisi dışında Ertuğrul Karanlık’ın işaret ettiği doktora ameliyat oldu.

Ardından sezon başında Beşiktaş’a döndü. Sezon başı kampında sakatlandı. Sağ dizinde kıkırdak hasarı meydana geldiği ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Temmuz’da sakatlanan Töre’nin Ekim sonunda sahalara dönmesi bekleniyordu. Ardından bir açıklama ile Kasım ayı ortasında sahalara döneceği duyuruldu. Sonrasında devre arası kampına hazır olarak geleceği söylendi. Ardından verilen tarih ise Şubat başıydı. Neredeyse Nisan’a gelindi ve Töre ancak Pazartesi günü idmana çıkabildi.

Gökhan Töre'nin sorunu ne?
Töre’nin sorununun eklem kıkırdağı kaybı ve kemik hipertrofisi olduğu bildirildi. Ağrının kademeli gelişmesi sürüyor. Ayrıca eklemlerde krepitasyonların ortaya çıkmaya devam ediyor. Ayaklarda deformasyonlar beklendiği hızla iyileşemedi. Kemik dokusu büyüdüğü için eklem boyutunda artış gözlenmeye devam ediyor. Sinovit, eklem kapsülünün iç tabaka enflamasyonu neticesinde kıkırdak yıkımı sonucu nadiren de olsa gelişen şişlik ve sıvı birikiminin önüne bir türlü geçilemedi. (Fotospor)