Gençlerbirliği'nde Beşiktaş öncesi sakatlık sorunu! 3 oyuncu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gençlerbirliği'nde Beşiktaş öncesi sakatlık sorunu! 3 oyuncu...

Share This

Zorlu fikstürden zirveye yaklaşarak çıkan Beşiktaş ile hafta sonu oynanacak olan karşılaşma öncesi Gençlerbirliği antrenmanına tedavilerine devam edilen Palitsevich, Ahmet İlhan ile rahatsızlığı bulunan Ahmet Oğuz katılmadı.

siyahlabeyaz | Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak olan Gençlerbirliği maç hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.


Gençlerbirliği'nde sakat futbolcuların son durumu
Antrenmana ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra koordinasyon hareketlerine geçti. Yaklaşık doksan dakika süren antrenmanın ikinci bölümü dar alanda yapılan pas – kontrol çalışmasıyla başladı. Başkent ekibi antrenmanı çift kale taktik maç ile noktaladı.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Palitsevich, Ahmet İlhan ile rahatsızlığı bulunan Ahmet Oğuz katılmadı.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta?
Trabzonspor'u mağlup eden Beşiktaş ile 10 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Gençlerbirliği, hafta sonu Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 19:00'da sahne alacak olan Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı ve şifreli yayınlanacak. (Futbol Arena)