Beşiktaş'ta büyük operasyon! 4 isimle yollar ayrılıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta büyük operasyon! 4 isimle yollar ayrılıyor

Share This

Spor Toto Süper Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayarak daha ilk haftalarda sıralamada ilk 3'ün içinden uzaklaşan siyah beyazlılarda yönetim ve teknik heyet, devre arası transferleri için şimdiden kolları sıvadı.


siyahlabeyaz | Yönetim öncelikle takımdan gönderilecek isimlere yoğunlaşırken 4 futbolcu ile yolların ayrılması planlanıyor.


Yönetim performansından memnun olmadı Vagner Love, Larin ve Roco'yu göndermek için kolları sıvadı. Bu futbolcular öncelikle bonservisleriyle verilecek. Ancak bu başarılamazsa o takdirde futbolcuların kiralanması gündeme gelecek.

ADRİANO DA GÖZDEN ÇIKARILDI
Beşiktaş Yönetimi ayrıca sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki Adriano için Japon kulübü Vissel Kobe'nin yaptığı teklifi değerlendirecek. Siyah- Beyazlı yönetimin Brezilyalı yıldızı büyük olasılıkla satarak para kazanmak istediği öğrenildi. Adriano'nun da Japonya'ya gitmek istediği ve devre arasını beklediği öne sürüldü.

TAKIMA 2 GOLCÜ YILDIZ ALINACAK
Yönetimin 4 oyuncu dışında Quaresma'yı da cazip bir teklif gelmesi durumunda satabileceği gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu oyuncuları sattıktan sonra takıma 2 golcü oyuncu almayı hedeflediği ve bunun için şimdiden çalışmalara başlandığı ortaya çıktı. (Takvim)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder