Ali Ece sert konuştu: Ya bir sussanız! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece sert konuştu: Ya bir sussanız!

Share This

Süper Lig'de 7. hafta tamamlandı. Beşiktaş, uzun bir aradan sonra ligdeki 2. galibiyetini Aytemiz Alanyaspor karşısında aldı ve puanını 8'e yükseltti. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı ve Beşiktaş yönetimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar rakibini 2-0 mağlup ederek ligdeki 2. galibiyetini elde etti ve puanını 8'e yükseltti.

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı ve Beşiktaş yönetimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic'in performansına değinen Ali Ece, "Ljajic böyle bir gram mücadele etmeden kendi yeteneklerine ihanet ederek oynamaya devam ederse mecbursun B planı geliştirmeye. Ljajic'in yerine oynatabileceğin Muhayer var." dedi.

Muhayer için söylenen "Genç futbolcu belki de patlama yapar" yorumu üzerine değerlendirme yapan Ali Ece, "Bu algıyı toplumdan silmemiz lazım. 'Pişmesini bekleyelim' derken altı yandı oyuncuların" ifadelerini kullandı.

İşte Tolgay Arslan'ın yeni adresi...


Beşiktaş'ın geçen sezonki transfer politikasını eleştiren Ali Ece, "Kagawa'yı kiraladığın hafta Muhayeri'i de alıyorsun. Kim oynayacak? Zaten takımın o dönemde en iyisi Ljajic. Hepsi mevkidaş." dedi.

İsim vermeden Beşiktaş yönetimindeki isimler üzerinden eleştiri yapan Ali Ece, "Yöneticilerin bazıları çıkmış anlatıyor. Ya bir sussanız keşke terbiyeli gitseniz ya. Zaten Süleyman Seba'nın tırnağı olamazsınız da yüzde biri olun bari" dedi. (Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder