Menü

Futbol

Tüm Videolar

Basketbol

Vodafone Arena

Taraftar Köşesi

Voleybol

Hentbol

Video

Yazarlar

Tüm Beşiktaş Haberleri

» » » » » » » » » Aman dikkat! Karasev, kırmızı kart delisi...


siyahlabeyaz 00:14:00 0

Beşiktaş'ın Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Napoli maçını yönetecek olan Rus hakem Sergei Karasev, kariyeri boyunca yönettiği 181 maçta futbolculara tam tamına 50 kez kırmızı kart gösterdi.

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Napoli maçını Rus hakem Sergei Karasev yönetecek. Rus hakem daha önce 2014-2015 sezonunda Beşiktaş’ın kendi evinde oynadığı Club Brugge maçını yönetmişti. Siyah-beyazlı ekip bu karşılaşmada sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı. Karasev, maçın son dakikalarında ise Olcay Şahan’a kırmızı kart göstermişti. Ayrıca Rus hakem 2012-2013 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Fenerbahçe’nin deplasmanda 4-1 kazandığı FC Vaslui maçını yönetmişti. Maçta Rus hakem 5 sarı kart göstermişti.

Öte yandan 2013 Avrupa U21 Şampiyonası Eleme maçında Türkiye U21 takımı, deplasmanda İtalya U21 takımına 2-0 mağlup olurken, Karasev bu maçta 5 sarı, 1 kırmızı kart göstermişti.
Rus hakem Sergei Karasev kariyerinde 181 maç yönetti ve bu maçlarda 50 kez kırmızı kartına başvururken, 763 kez de sarı kart gösterdi.

Kaynak : AMKSpor

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok

Habere Yorum Bırak