Caner'e Lyon karşısında ilk 11 ihtimali doğdu
siyahlabeyaz
13:23:00
0
Geçirdiği ağır tendon sakatlığının ardından yeşil sahalara beklenenden erken dönen milli yıldız Caner Erkin, çeyrek finalde oynanacak tarihi Lyon maçı öncesi Şenol Güneş’ten forma bekliyor.
Fransa'da oynanan ilk karşılaşmada gördüğü sarı kart nedeni ile cezalı duruma düşen Marcelo'nun ardından Adriano’nun da dün akşam yapılan akşam antrenmanı ağrıları nedeni ile tamamlayamayarak tedbir amaçlı yarım bırakması sonucu savunma hattındaki kurgu için kafası karışan Şenol Güneş'in Caner Erkin’e Perşembe akşamı için kendisini hazır durumda tutması gerektiğini hatırlattığı öğrenildi.
Günlerdir arka ikiliyi Tosic - Mitrovic ile kuracağı bilinen tecrübeli teknik adamın dün itibarı ile bu konuda belirsizlik yaşadığı, Adriano'nun da çalışmayı yarım bırakmasının ardından savunma dörtlüsü için Necip ve Caner'i de dahil ettiği yeni bir plan için çalışmaya yapmaya başladığı bilgisi geldi.
UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe akşamı çok önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta Quaresma'nın da sakatlığını atlatarak yeniden bireysel çalışmalara başlamasının ardından nasıl bir 11 ile Lyon karşılaşmasına başlayacağı ise merak konusu
Siyahlabeyaz