siyahlabeyaz
09:50:00
0
Transferde yaptığı yıldız hamleleri ile dünya futbol kamuoyuna parmak ısırtan Beşiktaş için Alman basını, Hamburg'un Japon futbolcusu Gotoku Sakai'yi yazdı.
siyahlabeyaz | Transferde hareketli saatler yaşayan Beşiktaş için Alman basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Pepe, Lens ve son olarak Medel'i kadrosuna katan siyah-beyazlılar şimdi de sağ bek için Hamburg'un Japon futbolcusu Gotoku Sakai ile ilgileniyor.
Alman basınında yer alan habere; Beşiktaş'ın 26 yaşındaki Sakai için teklif yaptığı iddia edildi. Japon oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2018'de sona eriyor.
Geçen yıl Hamburg ile 33 maça çıkan Sakai, 1 gol 2 asistlik performansla oynadı.
Kaynak : Ajansspor
BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER
HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Tags :
futbol
gotoku sakai
hamburg
JAWA TIMUR
transfer
Paylaş!
Yazar siyahlabeyaz
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.