"Aşil'i tamamen kopmuş durumdaydı!"
siyahlabeyaz
00:35:00
0
Dün akşam oynanan Antalyaspor mücadelesinde sol aşil tendonunda yaşadığı kopma nedeni ile hastaneye kaldırılan ve hemen ameliyata alınan Caner Erkin'in operasyonu sonrası ilk açıklama Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan geldi.
Yaklaşık 45 dakika kadar süren ameliyatın ardından Başkan Fikret Orman şunları söyledi:
"Caner ameliyattan çıktı, şimdi konuştuk. Durumu gayet iyi. Üzüntüm oyuncumla alakalı. Allah beterinden saklasın. Oyuncunun ne zaman döneceğinden çok Caner'in şu anda sağlığı daha önemli. Caner Erkin'e nazar değdi. Futbolun içinde böyle şeyler var. Ancak ameliyatı başarılı geçti. Şanssızlık diyelim, nazar değdi oyuncumuza"
Ayrıca Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya'da konu ile ilgili açıklama yaparak: "Caner'in aşili tamamen kopmuştu. Hemen hastaneye getirip ameliyat ettik. Çok iyi geçti. İlk anda Caner'in isyanı vardı ama artık keyfi yerinde. Her şey normal giderse 4 ayda koşuya başlar 5-6 aya döner. Aşil tendon genelde 5-6 ay sürer. Caner'in ağrı eşiği yüksektir. Geç olsun, güç olmasın. Eski Caner olarak dönsün. Aşili tam kopuk durumdaydı. Üst üste bütün maçlarda oynuyor neredeyse. Dinlenme şansı da olmadı. Caner ne antrenman ne maç bırakmadı hiç. Zorlanmış olabilir. " şeklinde konuştu.
Resim : Ajans Beşiktaş
Siyahlabeyaz Özel
Hiç yorum yok