"İstediğini üretemediğinde gerginliği oluyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğü ile birlikte siyah beyazlılar 90. dakikada alınan 1-0'lık galibiyeti kutlamaya hazırlanırken, Atiba Hutchinson ve Ricardo Quaresma'nın arasında yaşanan gerginlik hakkında Şenol Güneş açıklama yaptı.


Maçın bitimi ile saha içerisinde gerginlik yaşayan iki futbolcuyu araya giren kaleci Fabricio ve Andreas Beck yatıştırmaya çalıştı. Olayı daha fazla büyümeden sonlandıran ikilinin arasındaki tartışmanın ise el kol hareketleri ile uzaktan devam ettiği görüldü. Daha sonra ayrı bir şekilde barışmadan soyunma odasına giden oyuncular hakkında Şenol Güneş bir açıklama yaptı.

Şenol Güneş açıklamasında; "Ciddi bir konu olduğunu düşünmüyorum. Maçın gerginliği içinde olmuştur. Quaresma çok istekliydi. Kenara gelip bana "Top gelmiyor" dedi. Daha sonra ona top geldi ama kendisi gidemedi. Önemli olan oyunu yaşamak. Bu Ricardo için de geçerli, diğer oyuncular için de geçerli. Ricardo bugün biraz yorgundu, biraz da gribal ağrıları, sıkıntıları vardı. İkinci yarıda oyuna girdi. Zaman zaman gol atma isteği vardı. Çok şey yapmak adına bazen eksik de yapabiliyor. İstediğini üretemeyince buna bağlı bir gerginliği olabiliyor." şeklinde açıklama yaptı.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder