Bursa Vodafone Arena'da var mı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile Bursaspor arasında Vodafone Arenada 10 Aralık'ta oynanacak müsabaka için bugün İl Güvenlik kurulu toplanırken iki takımın yöneticileri bir araya geldiler. Görüşme sonunda karar alındı.


Çıkan karara göre Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanacak müsabaka da iki takım taraftarı Vodafone Arena da yerlerini alabilecek.

Bursaspor Kulübü Başkanı görüşme sonunda yaptığı demeçte ''Beşiktaş maçında deplasman yasağı kalktı. Fikret Orman ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum'' dedi.

Beşiktaş tarafında açıklama yapan Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil toplantı çıkışında yaptığı demeçte ''Uzun bir süre sonra Bursaspor ile ilk defa bu diyaloğa şu anda girdik. Bu da çok güzel bir gelişmeydi, onun için uzun sürdü'' dedi.

Bursaspor Genel Müdürü Erhan Başoğlu 10 Aralık'ta Vodafone Arena da yapacakları maç için şu açıklamaları yaptı:  "İlk defa İstanbul’da bir İl Güvenlik Kurulu toplantısına katılıyorum. Bursaspor ile Beşiktaş arasında geçtiğimiz yıllarda duvarlar örülmüştü. Büyüklerim bu duvarları kaldırdılar. İnşallah taraftarımız, Beşiktaş maçını İstanbul’da seyredecek. Beşiktaş seyircisini de Bursa’da ağırlamak istiyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder