Dizdar'dan Nazifoğlu'na eleştiri! "Altyapı hocasını getiren takım bu değil mi?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dizdar'dan Nazifoğlu'na eleştiri! "Altyapı hocasını getiren takım bu değil mi?"

Share This

Trtspor’da Serkan Yetkin’in moderatörlüğünde yayınlanan “Spor Manşet” programında Cem Dizdar, Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu’nun Beşiktaş ile ilgili yaptığı açıklamaları eleştirdi.



İşte Dizdar’ın yaptığı açıklamalar:

ALTYAPI HOCASINI GETİREN TAKIM BU DEĞİL Mİ?
“Levent Nazifoğlu, “Onlara 5 penaltı verilmiş, bize ise sadece 1 tane” diyor. Penaltı, ceza sahası içerisindeki kusurlu hareketlerden bir tanesi. Sen ceza sahası içine girmezsen o kusurlu harekete uğramazsan o hakem penaltıyı sana nasıl versin? “Kasıt olduğunu düşünmüyorum” diyor. Peki “koruma altında” ifadesinde bir kasıt yok mu? “Beşiktaş, koruma altında ama hakemlerin kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.” Ne diyorsun yani? Bu mantık dersi okutulmadı mı? Bizim okulda vardı. Twitter ortamında genç çocukları kolaylıkla taraf tutma eğilimde olanları ve bununla birlikte tam da şikayet ettikleri algı yaratmadır. Bizim taraftarlarımız bilsin ki biz de sorun yok birileri yapıyor. Bunu da söylemezler. Bunu kim ve nasıl yapıyorlar? Söyleyin. Nasıl bir koruma bu. Tel örgüsü yok, koruyan ekip yok. Biliyorsan söyle, biz de bilelim. Bunlar takım yönetmek değil. Takımına altyapı hocasını getiriyorsun. Altyapı hocasını getiren takım bu değil mi? Arıyorsun, tarıyorsun, hoca bulamaıyorsun. Sonra 3 ay imza attıramıyorsun. Yönetemiyorsun, çaresizsin, araştırman yok, incelemen yok, kimseyi takip etmiyorsun. Senin işin bu. Orası değil” ifadelerini kullandı.

1 yorum:

  1. BRAVO CEM DİZDAR,BU TÜR YAVŞAKLARA UYGUN CEVAP GERÇİ ANLAYAMAZLAR AMA,

    YanıtlaSil