Aboubakar'dan banane artık! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olan Beşiktaş'ın Devler Ligi'ne veda etmesinin ardından kırmızı kart gören Aboubakar'a büyük tepki gösterdi. 

Tivibupor'da maç sonu konuşan Ali Ece, Dinamo Kiev'in Beşiktaş'ı 6-0 yendiği karşılaşmanın ardından Aboubakar'a büyük tepki gösterirken şu sözleri söyledi:

Aboubakar'dan banane artık!
Enayice 2. sarı kartını konuşturdu o kadar. Banane! Mario Gomez'den sonra o profilde santrfor değil. Savunma arkasına sarkarmış, geç, kuvvetliymiş, bilmem neymiş. Yok işte. Yapamıyor. Takımın ayarını da bozdu.

Herkes Gomez'i yazmıştır
Bu maçtan sonra herkes Mario Gomez'i yazmıştır. Sadece son vuruş ustalığı değil ki. Geriden gelip oyun inşasına katılması. Bazen futbol topuna yeni haşlanmış patates muamelesi yapıyor.

Taraftardan özür dileme maçları başlıyor
"Beşiktaş'ın devre arasında mutlaka sol öne transfer yapması gerekiyor. Bu maçın ardından Beşiktaş artık ilk yarının sonuna kadar bütün maçlarını kazanması gerekiyor. Bir nevi ayağa kalkma, taraftardan özür dileme maçları olacak."


Eksikler olmasa...
"Herkes Beşiktaş'ın ikinci tura çıkmasını bekliyordu ama görünen bazı eksikler de vardı. Takımdaki eksikler önemli. Bunlar olmasa Beşiktaş bu hakemi, bu talihsizlikleri çekmek zorunda kalmayacaktı. Bundan sonra yeniden şampiyonluğa oynamak için avantajlı konuma geçmeye çalışmalıdır takım."

Siyahlabeyaz

1 yorum:

  1. Doğru tesbit tüm suçu hakeme yüklemeden kendi eksiklerimizi görüm tamir etme zamanı ada golcü diye aldığımız adamdan başlamalı.!

    YanıtlaSil