Beşiktaş taraftarı Babel transferine neden karşı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş taraftarı Babel transferine neden karşı?

Share This

Beşiktaşlı bazı taraftarlar, son günlerde çokça adı duyulan Ryan Babel'in Siyah-Beyazlı takıma transferine şiddetle karşı çıkıyor. Yıldız futbolcu sosyal medyasını temizlese de bunun nedeni tamamen geçmişte yaşananlar.

Beşiktaşlı bazı taraftarlar, Ryan Babel'in Siyah-Beyazlı takıma transferine karşı çıkıyor. Taraftarlar iki sezon önce Beşiktaş'ın Liverpool'la eşleşmesinin ardından ilginç açıklamalarda bulunmuştu.  Liverpool maçları öncesi Babel, yaptığı açıklamada, 8-0 biten Liverpool-Beşiktaş mücadelesini unutamadığını belirtmişti. Beşiktaşlı taraftarlar bu açıklama büyük tepki gösterip Babel'e sosyal medya üzerinden mesaj yağdırmışlardı.

İşte 26 Şubat 2015 tarihinde yayınlanan o haber: 
Ryan Babel, Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 kaybettiği maçı unutamadığını söyledi. Kasımpaşa'nın forvet oyuncusu Ryan Babel, eski takımı Liverpool ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesinde siyah-beyazlıları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Liverpool'un 6 Kasım 2007'de konuk ettiği Beşiktaş'ı 8-0 yendiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol kaydeden Kasımpaşalı Babel ise evi, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın olduğu için mücadeleyi tribünden takip edeceğini ifade ederek, "Maçın kapalı gişe oynanacağını duydum, bu sezon ilk kez böyle bir şey olacak. Taraftarların büyük gürültü oluşturacağını sanıyorum. 8-0'lık maç hala akıllarının bir kenarında duruyor. Bence bir tür intikam peşindeler" dedi.

Beşiktaş'ın dar alanda oynaması ve savunmadaki performansı sayesinde ilk maçı Liverpool için zorlaştırdığını kaydeden Babel, "Liverpool ilk maçtaki penaltıyla rövanş için önemli bir avantaj yakaladı. Çünkü Beşiktaş hücum etmek zorunda. Demba Ba'ya dikkat etmeliler ancak sonuçta Liverpool'un maçı kazanacağına inanması gerekiyor" yorumunu yaptı.

Kaynak : Kartal Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder