"Kesinlikle Beşiktaş forması giymeyeceğim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

 

Yirmidört tv'de Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in birlikte yaptığı 24 spor gecesi programında ele alınan Mehmet Ekici transferi konusunda son dakika gelişmeleri aktarıldı.


Kendisi ile yakşaık 10 dk lık bir görüşme yapan Gökhan Dinç, Mehmet Ekici'nin ailesinin sosyal medyada da paylaşılan yazılardan çok rahatsız olduğunu belirtti. Ayrıca yıldız futbolcu babasının bu konularla ilgili olmadığını Daniel Abonga isimli bir manejeri oldugunu ve babasının sadece görüşmelerde yanında olduğunu bellirtti.

Yapılan görüşmenin devamında Gökhan Dinç, Mehmet Ekici'nin öncelik olarak kendisini görse de Trabzonspor'a da mutlaka parasal anlamda bir şeyler kazandırmak istediğini söyledi. Aatıf yüzünden Fenerbahçe ile anlaşmanın suya düştüğünü söyleyen Ekici, Beşiktaşın talebini ise Trabzonlu yöneticilerin kendisine ilettiğini ancak tüm prosedür dogru ilerlerken yöneticilerin doğal olarak Fenerbahçe ile de görüşmesine izin verdiklerini belirtti.

Sezon sonu ve transferi ile de açıklamalarda bulunan Trabzonspolu yıldız futbolcu şunları söyledi. (Gökhan Dinç'in ağzından)

"Benim rengim belli. Bedeli ne olursa olsun Fenerbahçe forması giyeceğim Beşiktaş forması asla giymeyeceğimç. Trabzonsporlu yöneticiler beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.  Ama gerekirse 6 ay beklerim gerekirse kadro dışı kalırıım, oynasamda oynamasamda ve bedeli ne olursa olsun sezon sonu Fenerbahçe forması giyerim. Beşiktaş benim Fenerbahçe ile olan transferimi bozmaya calıştı."

Siyahlabeyaz Özel

3 yorum:

  1. taa ananin amina kadar yolun var got oglani !

    YanıtlaSil
  2. Harbi karaktersiz bu ya pezevenk bunların gotünü büyük kulüpler kaldırıyor şerefsiz

    YanıtlaSil