Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a dair yeni sezon öncesi tüm gelişmeler ve son dakika Beşiktaş transfer haberlerinin tamamını takip edebileceğiniz, gelişmelerden an be an haberdar olacağınız bir sayfa hazırladık.


siyahlabeyaz | 2016-2017 sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan siyah beyazlılarda transfer çalışmaları devam ediyor. Fikret Orman ve yönetiminin ligin bitimi ile birlikte son hız yeni sezonda forma giyecek olan futbolculara imza attırması bekleniyor.

İşte sizin için hazırladığımız son dakika Beşiktaş transfer haberleri :

LICHTSTEINER'DEN BEŞİKTAŞ'A KÖTÜ HABER / 06 EYLÜL 2017
Gökhan Gönül'ün sakatlığı ve Beck'in takımdan ayrılışı sonrası sağ beksiz kalan Beşiktaş, Juventus'un İsviçreli oyuncusu Stephan Lichtsteiner için İtalyan kulübüyle masaya oturmuştu.

Torino ekibinin Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadığı için üzülen ve takımdan ayrılmayı düşünen 33 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'la yaptığı görüşmelerin ardından fikrini değiştirdi. Gazzetta dello Sport'un haberine göre, tecrübeli futbolcu Beşiktaş'ın teklifini geri çevirerek Juevntus'ta kalmayı tercih etti.

Stephan Lichtsteiner'in Juventus'la olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek.

DIEGO COSTA BEŞİKTAŞ'A GELEBİLİR / 06 EYLÜL 2017
OKDiario gazetesinin direktörü İspanyol gazeteci Eduardo Inda, Türkiye'de transferin halen bitmediğini ve Diego Costa transferi için Beşiktaş'ın Chelsea'yle görüştüğünü iddia etti.

Inda, Costa'nın Beşiktaş'ta transferinin mümkün olabileceğinin altını çizerek 'Ocak ayına kadar Brezilya asıllı futbolcu Türkiye'de oynayabilir' dedi.

Deportivo La Coruna'nın Ocak ayına kadar oyuncuyu kiralamak istediğini ancak hem Chelsea'nin hem de oyuncunun bunu reddettiğini söyleyen Inda, oyuncunun kararının önemli olacağını söyledi.

Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Costa, teknik direktör Antonio Conte'yle sorun yaşadığı için takımdan gitmek istemişti.

BEŞİKTAŞ'IN VIDA RESTİ / 06 EYLÜL 2017
Cuma gecesi Türkiye’de bitecek transfer dönemi öncesi Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Vida konusunda sürekli farklı gelişmeler yaşanırken Dinamo Kiev, yarım sezon sözleşmesi kalan Hırvat stoper için 2.5 milyon Euro’luk son teklifi kabul etmemiş, ısrarla 4 milyon Euro istemişti. Beşiktaş’ın “Devre arasında bedelsiz alırız” restinin ardından, Ukraynalılar tekrar masaya oturmak isterken, bu kez Başkan Fikret Orman’dan transfer komitesine talimat geldi. Orman, “Vida’yı zaten Şampiyonlar Ligi’nde oynatamayacağız. Artık sadece takasta Boyko’yu verebiliriz. Para önermeyeceğiz” dedi. Transferden sorumlu yönetici Umut Güner, takas formülü üzerinde Dinamo Kiev ile temasları sürdürecek.

Güneş’ten onay çıktı

Ukraynalılar yanaşmazsa, devre arasında sözleşmesi bitecek olan Vida bedelsiz olarak Kartal olacak. Beşiktaş zaten Vida ile 3 yıllık ön protokol imzalamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş de, Ocak ayında kadar Pepe-Tosic ikilisiyle işi götürebileceklerini söyledi.

GÖKHAN'IN YANINA İTALYAN SAĞ BEK / 05 EYLÜL 2017
Beşiktaş, Stuttgart'a transfer olan Andreas Beck'in yerine aradığı sağbeki İtalya'da buldu.

Ntv Spor'un haberine göre; Siyah beyazlılar transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Juventus'un sağbeki Stephan Lichtsteiner için girişimlere başladı.

İtalyan ekibinin İsviçreli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi listesine almaması üzerine harekete geçen siyah beyazlılar, İsviçreli futbolcuyu bonservisi ile kadrosuna katmak istiyor.

İki kulüp arasında yapılan ilk görüşme olumlu geçerken bonservis bedeli ve bu bedelin ödeme planı konusunda temaslar sürüyor. Beşiktaş'ın Juventus ile anlaşması halinde Lichtsteiner ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Siyah beyazlılar UEFA'ya Şampiyonlar Ligi listesini gönderdiği için 33 yaşındaki futbolcu transferi halinden ocak ayına kadar Süper Lig ve kupa maçlarında görev yapabilecek.

7 sezondur Juventus forması giyen Stephan Lichtsteiner, daha önce Lazio, Lille ve Grasshoppers'da oynadı. Geçen sezon İtalyan ekibinde 29 maçta görev yapan İsviçreli futbolcu, 1 gol aterken, 2 de asist yaptı. Tecrübeli oyuncu bu sezon ise Juventus'un Serie A'da oynadığı 2 maça da ilk 11'de başladı. Lichtsteiner, İsviçre Milli Takımı'nda ise 72 maça çıktı.

PORTO'DAN SÜRPRİZ TEKLİF / 4 EYLÜL 2017
Kısa bir süre önce Şenol Güneş'in isteği ile U-21 antrenmanlarına çıkmaya başlayan ve yönetim tarafından kendilerine takım bulmaları istenen dört isimden biri olan Boyko'ya sürpriz bir talip çıktı....

Gözden çıkarılan Ukraynalı kaleci Boyko'ya Casillas'a iyi bir alternatif olması isteği ile Porto'nun talip olduğu iddia edilirken daha önce "siz kulüp bulun biz her türlü kolaylığı sağlarız" diyerek menajerleri ile bir görüşme gerçekleştiren yönetimin sergileyeceği tavrın merak edildiği öğrenildi...

Siyah-beyazlı yönetimin istediği bonservis bedelinden vazgeçmesi durumunda Porto'nun Boyko'yu kadrosuna katmak istediği bildirilirken, kadroda düşünülmeyen bir başka oyuncu Pedro Franco'ya ise Meksika'dan da bir talip olduğu ve 700 bin euro önerileceği iddia edildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek planları arasında yer almayan ve transfer listesine koyulan Denys Boyko için daha önce PAOK'tan bir teklif gelmiş sonrasında ise tecrübeli kaleci Vida görüşmelerinde Dinamo Kiev kulübüne takas'ta önerilmişti...

Bilindiği gibi daha önce Malaga 6 milyon Euro karşılığında satın alma opsiyonu bulunan Boyko'yu geçici olarak kadrosuna 435 bin Euro ödeyerek katmış, Ukraynalı kaleci, Endülüs temsilcisinde 3'ü La Liga, 2'si ise Kral Kupası olmak üzere toplamda 5 karşılaşmada forma giymiş ancak başarılı bulunmayarak Beşiktaş'a geri gönderilmişti.


29 yaşındaki eldivenin, siyah beyazlıları ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

MARSİLYA'NIN GENÇ YILDIZI BEŞİKTAŞ'A MI? / 3 EYLÜL 2017
Transfer için son ana kadar hamlesini saklayan siyah beyazlılar için yeni bir iddia ortaya atıldı. Fransız ekibi Marsilya’nın 22 yaşındaki stoperini Beşiktaş’a satmak istediği gündeme düştü...

Beşiktaş yönetimi stoper mevkii için Vida'yı almak için artık geri sayıma geçerken, Fransız basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Marsilya sportif direktörü Andoni Zubizareta, önceki gün "Bazı oyuncularla henüz yolları ayıramadık. Türkiye bu oyuncular için bir destinasyon olabilir" açıklamasını yaptı.

Foot Sur-7, İspanyol spor adamının önümüzdeki hafta satış için İstanbul'a geleceğini yazarken; TF1 kanalı ise Zubizareta'nın İstanbul'da Marsilya'da forma bulma şansı ortadan kalkan 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Doria'nın satışı için görüşmeler yapacağını, bu kulüplerden birinin de Beşiktaş olduğunu iddia etti.

Kaynak : Hürriyet


YILAN HİKAYESİNE DÖNEN VIDA'DA RAKİP SUNDERLAND / 3 EYLÜL 2017
Domagoj Vida için Dinamo Kiev’le anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, Hırvat stoperi ara transferde bedelsiz renklerine bağlamanın hesaplarını yaparken, Sunderland’in de tecrübeli futbolcuyla ciddi olarak ilgilendiği ortaya çıktı.

İngiliz ekibine bağlı scoutların uzun süredir izledikleri Vida için kulübe olumlu görüş bildirdikleri ve transfer için çaba harcanacağı öğrenildi. Premier Lig’den Championship’e düşen Ada ekibinin bu transferi Beşiktaş gibi devre arasında bedelsiz gerçekleştirmeyi planladığı da ifade edildi.

BEŞİKTAŞ UKRAYNALI OYUNCUNUN PEŞİNE DÜŞTÜ / 3 EYLÜL 2017
Teknik direktör Şenol Güneş’in uzun maraton ve Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek Cenk Tosun ve Alvaro Negredo’nun yanına bir isim daha istemesi üzerine harekete geçen yönetim gözünü Ukrayna’ya çevirdi…

Siyah-Beyazlılar, Dinamo Kiev formasını giyen Artem Kravets’i gündemine aldı. Beşiktaş’ın kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan 28 yaşındaki futbolcu için resmi teklif yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

BU KEZ ANLAŞMA OLUR MU?


Fakat Vida’nın transferi konusunda Ukrayna kulübüyle sorunlar yaşayan Beşiktaş’ın bu kez anlaşma zemini yaratıp yaratamayacağı merakla bekleniyor

KONYASPOR'UN PEKTEMEK ISRARI SÜRÜYOR / 2 EYLÜL 2017
 Santfor bölgesine kaliteli isim kazandırmak isteyen İç Anadolu ekibi, Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek ile görüşmelerine devam ediyor. 29 yaşındaki futbolcuyla büyük oranda anlaşma sağlayan Yeşil- Beyazlılar, Kara Kartal ile önümüzdeki günlerde tekrardan masaya oturacak.

BEŞİKTAŞ'IN GÖZDESİNİ KAPTILAR / 1 EYLÜL 2017
Beşiktaş’ın, Avrupa’da transferin bitmesine 1 gün kala Stuttgart’a sattığı Beck’in yerine düşündüğü Arjantinli sağ bek Matias Schelotto, Premier Lig takımlarınan Hove Albion’la anlaştı.

Benfica’nın, Arjantin asıllı İtalyan sağ beki satmak için 3 milyon euro aldığı ifade edilirken, siyah-beyazlılar ise 1.5 milyon euro teklif etmişti.

GÖZTEPE'NİN KANCASINDAKİ MILOSEVIC TEL AVIV İLE GÖRÜŞÜYOR / 31 AĞUSTOS 2017
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılan Alexander Milosevic, İsrail Ligi takımlarından Maccabi Tel Aviv ile görüşüyor. İsrail basınında geçen haberde İsveçli futbolcu Maccabi Tel Aviv ile anlaşma sağlanırsa bu transfer gerçekleşecek.

Beşiktaş'ta Milosevic hangi takıma transfer olacak?
Beşiktaş'a Slaven Bilic döneminde transfer olan fakat bekleneni veremeyen Milosevic son 2 yılı Hannover ve Darmstadt'da kiralık olarak geçirdi. Bu sezon da teknik direktör Şenol Güneş tarafından gözden çıkarılan ve geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılarak u21 takımına gönderilen İsveçli futbolcunun Maccabi Tel Aviv ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

İsrail basınına yansıyan haberlerde; Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Alexander Milosevic Maccabi Tel Aviv ile transfer görüşmesi yapıyor. İsveçli futbolcuyla anlaşma sağlanması halinde resmi imzaların atılacağı bildirildi.

CENK TOSUN TRANSFERİ RAFA KALKTI / 31 AĞUSTOS 2017
Beşiktaş'ta geçirdiği son 2 sezon performansı ve attığı goller ile yıldızı parlayan Cenk Tosun için siyah beyazlıların kapısını çalan Cyrstal Palace'nin teklifi milli oyuncu ve menajeri tarafından kabul edilsede Başkan Fikret Orman'ın ödeme şekli ve şartları nedeni ile ada ekibine şimdilik olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Bilindiği gibi Cyrstal Palace final teklif olarak 12,5 milyon euro gibi bir teklifte bulunmuş ancak yönetim rakamın yeterli olmadığı ayrıca ödemenin büyük kısmının nakit ve vadeli gerçekleşmesini istemesi nedeni ile transfer görüşmeleri kısa sürede zora girmişti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın istenilen rakamı 15 milyon euro'ya çekmesi ve yapılacak ödemenin 6 ay taksitle olmasını istemesi üzerine zora giren transfer için siyah beyazlılardan süre isteyen Crystal Palace'tan cevap gelmedi. Bu gelişmenin ardından İngiliz ekibi son dakikada bir sürpriz olmaması halinde Cenk Tosun transferinden şimdilik vazgeçildiği bilgisi geldi

Ayrıca Cyrstal Palace'nin Everton forması giyen Oumar Niasse ile 'de 10 milyon euro karşılığında anlaşmaya artık çok yakın olduğu da gelen bilgiler arasında...

Şampiyonlar Ligi için takım kadrolarının verilmesine artık saatler kala yaşanan bu kritik gelişme ile yabancı sayısını eldeki fazla oyuncuları göndererek artık bir an önce takıma katılacak yeni isimleri belirleyecek olan yönetim ve teknik heyetin kalan sürede nasıl bir tutum izleyeceği ise merakla bekleniyor...

BURSASPOR'A DEV TAKAS ÖNERİSİ / 31 AĞUSTOS 2017
Transferde son günlere yaklaşılırken flaş gelişmeler yaşayan siyah beyazlı camiada Vida, Cenk, Tolgay, Ba, Sosa, Gomez gibi isimlerinde içerisinde olduğu haberlere bir yenisi daha eklendi...

siyahlabeyaz | Andreas Beck'in Stuttgart takımına transfer olmasının ardından kadrodaki yabancı sayısındaki şişkinliği azaltarak yeni transferlere yer açmak isteyen Beşiktaş'ın Bursaspor'a takas önerisinde bulunduğu öğrenildi.

Geldiği günden itibaren istenilen performansa ulaşamadığı için Şenol Güneş'in gözüne bir türlü giremeyen ve geçtiğimiz günlerde Vida transferi için takas'ta Dinamo Kiev takımına önerilen kaleci Boyko'nun bu kezde milli takım kalecisi Harun Tekin transferi için Bursaspor kulübüne takas teklifinde bulunulduğu öğrenildi...

Yönetim kanadında teklifin henüz çok taze olduğunu belirten kulübe yakın kaynaklar (Şafak Malatya) siyah beyazlılarına Bursaspor'dan gelecek cevabı beklediğini belirttiler.

DEMBA BA ÇİN'DE GEMİLERİ YAKTI / 31 AĞUSTOS 2017
Kara Kartal’ın geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak renklerine bir kez daha kattığı Demba Ba, dönem sonunda sol bacağından bir operasyon geçirmişti. 2 sezon önce kırılan bölgede oluşan sorun sebebiyle ikinci kez ameliyat olan Senegalli'nin Beşiktaş için Çin'de gemileri yaktığı öğrenildi.

Bu doğrultuda yaklaşık 1 aydır hazırlıklarını sürdürdüğü Bodrum’dan İstanbul’a gelen 32 yaşındaki golcünün, Başkan Fikret Orman’la bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Orman’a Beşiktaş’ta oynama isteğini ileten Demba’nın, “Kulübünle konuşup bonservis sorununu hallet. Seni tekrar takımımızda görmek isteriz” cevabını aldığı öğrenildi.

Alacaklarına karşılık…
Bu gelişmenin ardından menacerini Çin’e gönderen yıldız futbolcunun, alacaklarına karşılık Shanghai Shenhua’dan bonservisini istediği belirtildi. Çin kulübünün de üst üste sakatlık sorunu yaşayan oyuncusunu bundan dolayı serbest bırakacağı konuşuluyor. Olayın kesinleşmesi sonrasında Demba’nın üçüncü kez Kara Kartal’a dönmesi bekleniyor.

YUNUS MALLI BOMBASI / 31 AĞUSTOS 2017
Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında yönetimden bomba hamle! Siyah beyazlıların Wolfsburg'da forma giyen Yunus Mallı için yeniden temasa geçtiği öne sürüldü. A Milli takıma seçilen ve Wolfsburg'da Mario Gomez'in takım arkadaşı olan Yunus Mallı için siyah beyazlılar transferde girişimleri hızlandırdı.

Beşiktaş Yunus Mallı'yı transfer ediyor mu?
Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor. Siyah Beyazlıların daha önceden listesine aldığı fakat görüşmelerden sonuç çıkmadığı Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı için yeniden harekete geçtiği öne sürüldü. Güneş Gazetesi'nden Şafak Malatya'nın haberine göre, transfer sezonunun hemen öncesinde Yunus Mallı ile temasa geçen Beşiktaş yönetimi, yeni bir girişim daha gerçekleştirdi. Yunus Mallı'nın babası İlhan Mallı'yı İstanbul'a çağıran siyah beyazlılar tekrardan zemin yoklayacak. Önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Yunus Mallı kimdir, hangi takımda oynuyor, kaç gol attı?
2016/17 sezonunda Mainz'den Wolfsburg'a transfer olan Yunus Mallı, Wolfsburg'da geçen sezon 17 maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı. Mircea Lucescu tarafında A Milli takıma da seçilen Yunus Mallı'nın kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İŞTE SAĞ BEK İÇİN İLK ALTERNATİF / 30 AĞUSTOS 2017
Siyah-Beyazlılar, Alman futbolcusu Andreas Beck'in Stuttgart'a transfer olmasının ardından sağ bek pozisyonu için arayışlarını hızlandırdı.

siyahlabeyaz | Siyah-Beyazlı yönetimin, radarına ilk olarak Gençlerbirliği'nin kaptanı Ahmet Oğuz'u aldığı, bu transferde büyük bir aşama kaydettiği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin, Ahmet Oğuz transferi için 1.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen 24 yaşındaki oyuncu, geride kalan sezonda 35 maçta Kırmızı-Siyahlı formayı terletirken 2 gol, 1 asist kaydetti.

Öte yandan; Ahmet Oğuz'un transfer döneminde ismi sık sık Galatasaray ile de anılmıştı.

ANDREAS BECK BEŞİKTAŞ'A VEDA EDİYOR / 30 AĞUSTOS 2017
Beşiktaş ile 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Alman sağ bek Andreas Beck'in, Beşiktaş'tan ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İddialara göre Alman savunmcı Beck, Beşiktaş'tan ayrıldı...
Tecrübeli oyuncu Bundesliga ekiplerinden 2 milyon euro bonservis bedeli ile Stuttgart'a transfer olduğu, açıklamanın ise kısa süre içerisinde yapılması beklendiği öğrenildi.  Buna göre oyuncunun Almanya'ya gidip sağlık
kontrolünden geçmesinin ardından yeni takımına katılacağı iddia edildi.

Andreas Beck için Almanya'dan gelen 2 ayrı teklif in birisi Hoffenhaim diğeri Stuttgart takımı idi. Başkan Fikret Orman, Alman savunmacı Andreas Beck ile görüşmesi neticesinde oyuncunun tercihini Stuttgart yönünde kullandığı da gelen bilgiler arasında...

TAMER TUNA 2 OYUNCU DA ISRARCI / 30 AĞUSTOS 2017
Süper Lig'de ilk 3 haftayı 4 puanla kapatan Göztepe, stoper arayışında rotayı yurt içine çevirdi.

Daha önce Hajduk Split'ten Zoran Nizic ve İtalyan ekibi Bologna'nın İsveçli savunmacısı Filip Halender'le ilgilenen sarı kırmızılıların Beşiktaşlı Aleksander Milosevic'te karar kıldığı öğrenildi. Yönetim Nizic ve Halender için istenen bonservis ücretlerini yüksek bulurken, teknik direktör Tamer Tuna'nın tercihini Beşiktaş'tan tanıdığı Misolevic'ten yana kullandığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin, teknik heyet tarafından U21 takımına gönderilen Sırp asıllı İsveçli oyuncuyu makul bir bonservis bedeliyle Göztepe'ye vereceği bildirildi.

Pektemek de listede
Bu arada Göztepe'nin Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan golcü Mustafa Pektemek'i de resmen istediği belirtildi.

Futbola İsveç'in Vasalund takımında başlayan Milosevic, AIK Solna'da profesyonel olduktan sonra, 2014-15 sezonun devre arasında Beşiktaş'a geldi. Siyah beyazlılarda bir türlü beklentiyi karşılayamayan 25 yaşındaki stoper, 2 lig ve 5 kupa maçında görev yaptı. 5 kez İsveç Milli Takımı'nda oynayan Milosevic'i Beşiktaş daha önce Almanya'nın Hannover 96 ve Darmstadt 98 takımlarına kiralamıştı.

CENK TOSUN İNGİLTERE'YE Mİ TRANSFER OLUYOR? / 30 AĞUSTOS 2017
Vida transferine odaklanan Beşiktaş'ta sürpriz bir gündem daha oluştu. Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'a Ada'dan resmi teklif geldi.

Newcastle United ile Crystal Palace, Cenk Tosun için rekabete girdi. İlk davranan Crystal Palace, Beşiktaş'a 10 milyon pound'luk teklifte bulundu.

İngiliz ekibi, bu transfer için Cenk Tosun'a 2.5 milyon euro teklif yaptı. Yönetim, gelen bu teklifin ardından çizilecek yol haritasını kendi arasında görüşüyor.

Kaynak : Skorer

VIDA İÇİN BAŞKAN ÇILGIN BİR PARA İSTEDİ / 29 AĞUSTOS 2017
Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Domagoj Vida’yı transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Dortmund'un Yarmolenko için 25 milyon Euro ödemesiyle mali sıkıntılarını biraz olsun unutan Dinamo Kiev'in çılgın başkanı İgor Surkis, Vida için 8 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.
Siyah-beyazlılar, kontratı 4 ay sonra bitecek Hırvat stoper için istenen parayı ‘komik' buldu ama masadan da kalkmadı.

Oyuncuyla ocak ayı için ön protokol yaptıklarını belirten Beşiktaşlı kurmaylar formül arıyor.

BEŞİKTAŞ MARLON ÜÇÜNCÜ TRANSFERİNİ BİTİRDİ / 29 AĞUSTOS 2017
Beşiktaş, Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in B takımında forma giyen 18 yaşındaki Türk futbolcu Marlon Bülent Üçüncü'yü kadrosuna kattı.

Beşiktaş'tan sürpriz bir transfer geldi. Siyah-beyazlılar Rennes B takımından 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Marlon Üçüncü'yü U21 takımına transfer etti.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Üçüncü'ye sosyal medya hesaplarından 'Beşiktaş'a hoş geldin' mesajları attı. Genç oyuncu da gelen mesajlara retweet yaparak karşılık verdi.

Marlon Bülent Üçüncü U18 Milli Takımımızın, 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Slovakya'da katıldığı Slovakya Kupası kadrosunda yer almıştı.

Kaynak : Yeni Şafak

MUSTAFA PEKTEMEK İÇİN KAYSERİSPOR İDDİASI / 29 AĞUSTOS 2017
Kartal’da forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek’e, Kayserispor kanca attı. Sarı-kırmızılıların, 29 yaşındaki golcü oyuncu için Beşiktaş’a teklif yapmaya hazırlandığı aktarıldı.

Süper Lig’de geçen sezon Medipol Başakşehir forması giyen Mustafa Pektemek, 43 resmi maçta forma giyerken, attığı 9 golle turuncu-lacivertli takımın başarısında önemli pay sahibi olmuştu.

Kaynak : Skorer


JOSE SOSA TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR AMA BEŞİKTAŞ'A DEĞİL / 28 AĞUSTOS 2017
Eski Beşiktaşlı Jose Sosa, bir yıllık Milan macerasının ardından, Trabzspor forması ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor bir süredir, Beşiktaş'ın yükselişinde önemli katkısı bulunan ve Milan'a gitmek için takımdan sorunlu ayrılan Jose Sosa ile ilgileniyor.

Sky Sports muhabiri Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Jose Sosa, Trabzonspor forması giymeye oldukça yakın.

1 yıl süren Milan deneyiminin ardından Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Sosa için Trabzonspor ve Milan pazarlık yapıyor. Sosa ise kendisini 3 yıllığına bordo mavili formaya bağlayacak sözleşmeyi bekliyor.

Kaynak : goal.com

JEREMAIN LENS'TEN SONRA FLAŞ BİR HAMLE DAHA MI? / 28 AĞUSTOS 2017
Dünya yıldızları ile kadrosuna takviyeler yapan Beşiktaş'ta Domagoj Vida transferinin artık kabak tadı vermesi üzerine yeni sezonda takıma katılacak bir isim ile ilgili daha yeni gelişmeler yaşanacağı gündeme bomba gibi düştü...

Slaven Bilic döneminde kılpayı kaybedilen şampiyonluk döneminde attığı gollerle takımı sırtlayan Demba Ba'nın Çin'deki kulübünün fikir değiştirerek siyah-beyazlı yönetime "Demba Ba'yı dilerseniz bizden bonservisi ile transfer edin. İsterseniz de kiralayın. Ancak yeni sezonda biz parasını ödemeyi düşünmüyoruz. Bu artık sizin sorununuz'' cevabını verdi.

Şenol Güneş'in de Negredo ve Cenk ikilisini zorlu maraton için yeterli görmeyerek ileri uca bir forvet daha istediğini yönetime bildirmesi ile Beşiktaş'ta herkesi şok eden bir transfer hamlesi yapıldığı iddia edildi. Geçen sezon da Moussa Sow'u isteyen Beşiktaş yönetiminin bir kez daha Senegalli oyuncunun kapısını çaldığı öğrenildi.

Sow'a "senin için kulübünle anlaşabiliriz. Yeni sezonda Beşiktaş'ta oynamak ister misin?" diye soruldu. Geçen sezon Fenerbahçe'yi beklediği için Fikret Orman'a bizzat ''hayır'' diyen Sow, bu kez ''siz önce kulübümle anlaşın'' dedi.

FLAŞ | ŞENOL GÜNEŞ : "KENDİNİZE KULÜP BULUN" / 27 AĞUSTOS 2017
DHA'da yer alan habere göre Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istemediği Pedro Franco, Milosevic, Denys Boyko ve Aras Özbiliz, U21 takımına gönderildi.

Futbolcuların kendilerine kulüp bulunması istendi...

DOMAGOJ VIDA'YA SON TEKLİF / 24 AĞUSTOS 2017
Transfer sezonunun bitimine son bir hafta kala Beşiktaş'ta stoper bölgesine takviye için çalışmalar sürüyor. Son iki sezondur Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Hırvat stoper Domagoj Vida için çalışmalar sürüyor. Ocak ayında serbest kalacak oyuncu iin Beşiktaş ilk aşamada kulübü Dinamo Kiev'e 1 milyon Euro teklif etmiş ama Ukrayna kulübü 2,5 milyon Euro istemişti. Beşiktaş son teklifini ise 1 milyon Euro + Denys Boyko şeklinde yaptı. İşte 24 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Vida’ya son teklif.
 Beşiktaş yönetimi, Hırvat stoper için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’e 1 milyon euro + kaleci Boyko’yu önerdi. Karar bugün belli olacak.

Beşiktaş, Domagoj Vida transferinde sona yaklaşıyor. Bir süre önce Hırvat futbolcu ile anlaşan ve 3 yıllık sözleşme için ön protokol imzalayan siyah beyazlılar, Dinamo Kiev ile görüşmelerine devam ediyor. Beşiktaş yönetimi son olarak 1 milyon euro önermiş, ancak Ukrayna ekibi 2.5 milyon euro talep etmişti. Bu durumun üzerine teklifini yenileyen siyah beyazlılar, 1 milyon euro'nun yanı sıra, kaleci Boyko'yu da gözden çıkardı. Yönetim, Ukrayna ekibine Boyko'yu bonservisi ile verecek. Dinamo Kiev'in bu teklifi kabul etmesi halinde Vida kısa süre içinde İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile sözleşmeye imzalayacak. Kulüplerin anlaşamaması halinde transfer ocak ayına kalacak. Zira 28 yaşındaki futbolcunun Kiev ekibi ile sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor. Ocak'ta serbest kalacak olan Vida, bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a gelebilecek.

Vida, bu sezon Dinamo Kiev ile 9 maça çıktı,

ARAS'A KARABÜK TALİP OLDU / 24 AĞUSTOS 2017 
Beşiktaş'ta teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sezon da kadrosunda düşünmediği Aras'a Süper Lig takımlarından Karabükspor'un talip olduğu öğrenildi. Karabük'ün bu oyuncu için Beşiktaş'a resmi teklif yapması bekleniyor.

PAVOLETTİ BEŞİKTAŞ'A MI? / 24 AĞUSTOS 2017
İtalya Serie A ekibi Napoli’nin yıldız golcüsü Leonardo Pavoletti’nin peşinde olduğu Çizme basınında yer alan Kara Kartal’ın, 28 yaşındaki futbolcuyu kiralamaya oldukça yakın olduğu belirtildi. İtalyan basınında dün yer alan son bilgiye göre başarılı oyuncunun, 3 milyon Euro’luk (12 milyon TL) maaş karşılığında Beşiktaş’a, “Evet” diyebileceği iddia edildi.

72 milyon TL’ye alındı
Napoli’nin de oyuncusu için 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) kiralama bedeli istediği duyrulurken İtalyan golcü konusundaki son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği bildirildi.

Geçen sezon ocak ayında Genoa’dan 18 milyon Euro (72 milyon TL) karşılığında Napoli’ye transfer olan tecrübeli futbolcu, Mavi-Beyazlılar’da istediği kadar forma şansı bulamamış ve yarışta geri kalması sebebiyle sadece 10 maça çıkıp golle buluşamamıştı.

ABDENNOUR YENİDEN BEŞİKTAŞ GÜNDEMİNDE / 23 AĞUSTOS 2017
Beşiktaş taraftarının dört gözle beklediği Domagoj Vida için transfer belirsizliği hala sürerken basında siyah beyazlılar ile adı daha önce de anılan Abdennour hakkında Fransız ve İspanyol medyasından yeni haberler gelmeye başladı...

İspanyol Levante gazetesi, Beşiktaş'ın Aymen Abdennour için yaptığı teklifi Valencia'nın geri çevirdiğini yazdı. Siyah-beyazlıların Tunus asıllı stoper için 10 milyon Euro teklif ettiğini iddia etti. Beşiktaş’ın Abdennour için bir kez daha Valencia’nın kapısını çaldığı da iddia edildi.

Fransız L’Equipe gazetesi ise Türkiye ve Rusya’nın dışında Abdennour için Nice ve Watford’un da devrede olduğunu yazdı.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI VIDA BEŞİKTAŞ'TA / 23 AĞUSTOS 2017
Avadan, “Beşiktaş yöneticileri, yarınki Şampiyonlar Ligi kurasının ardından Ukrayna’ya gidip Dinamo Kiev yönetimiyle görüşecek. Bu, resmi olarak ilk temas olacak. Vida da bu görüşmeyi bekliyor. Onun cephesinden bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı. Başarılı menajer, tarafların Vida’nın bonservisi için anlaşacaklarını düşündüğünü söyleyerek, “Eğer şimdi olmazsa Vida, ocak ayında takımdan bedelsiz ayrılacak. Değeri 10 milyon Euro olan böyle önemli bir futbolcuyu bedava almak bence büyük bir transfer başarısı olur” yorumunda bulundu.

Cim Bom ve Fener’i reddetti
Beşiktaş’la 3,5 yıllık ön anlaşmaya imza atan Domagoj Vida’nın, maaş ve bonus detaylarının bile konuşulduğu öğrenilirken Siyah-Beyazlılar’ın başarılı futbolcuyu en geç gelecek hafta İstanbul’a getirmeyi planladığı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da Vida için temasta bulunduğu ancak başarılı futbolcunun Beşiktaş’la anlaştığı için bu 2 kulübün önerisini geri çevirdiği bildirildi.

10 milyondan 2 milyona...
2 sezon önce İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham ile Everton’dan da transfer teklifleri alan Dinamo Kiev,
oyuncusu için 10 milyon Euro’luk (40 milyon TL) değer biçmiş ancak bu bedeli karşılayan bir takım olmamıştı.  Ocak ayında oyuncusunu elinden bedavaya kaptırma durumu bulunan Ukrayna ekibinin, bundan dolayı  Beşiktaş’ın 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) önerisini kabul etmeye mecbur kaldığı belirtildi.

Eşi, ev bakmaya hazır
Geçtiğimiz Haziran ayında Hırvat güzel Ivane Gugic’le evlenen Vida’nın, 4,5 yıl görev yaptığı Dinamo Kiev’de  sıkıldığı ve yeni bir macera için Beşiktaş’a, ‘Evet’ dediği ifade edildi. Kulüplerin anlaşması halinde yıldız ismin haftaya İstanbul’a gelip imzayı atacağı ve eşiyle birlikte yeni ev bakacağı dile getirildi.

M'GLADBACH NECİP'İ İSTİYOR / 23 AĞUSTOS 2017
Transfer döneminin bitmesine az bir süre kala Alman ekiplerinden M'Gladbach'ın Beşiktaş'ın defansif orta sahası Necip Uysal ile ilgilendiği bildirildi

Beşiktaş'ın zor durumda stoper, sağ bek, ön libero olarak oynattığı ve sözleşmesini yeni uzattığı oyuncusu Necip Uysal'a talip çıktı. Şenol Güneş'in en güvendiği isimlerden biri olan Necip'e M'Gladbach'ın talip olduğu bildirildi. Strobl'in uzun sürecek sakatlığından dolayı Alman ekibinin alternatifinin kalmadığı belirtilirken, Necip'in M'Gladbach tarafından uzun süredir izlendiği iddia edildi..

DEBUCHY İÇİN İLK HAMLE YAPILDI | 22 AĞUSTOS 2017
Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün sakatlığında Andreas Beck'e güvenini kaybetti. Siyah beyazlı ekibin hedefinded Mathieu Debuchy var.

Gökhan Gönül'ün yaklaşık 2.5 ay daha sahalardan uzak kalacak olması ve Beck'in formsuzluğu, Beşiktaş'ı alternatif arayışlarına itti.

Goal Türkiye'nin edindiği bilgilere göre, Süper Lig şampiyonu, Arsenal'le bir yıl daha sözleşmesi bulunan Fransız sağ bek oyuncusuyla temas kurdu. Debuchy, İngiliz ekibinden alacaklı ve parasından vazgeçmek istemiyor. Beşiktaş ise 32 yaşındaki oyuncudan bu sorunu çözmesini istiyor.

Debuchy, Arsenal ile arasındaki maddi problemi çözerse, Beşiktaş transfer için resmi hamlesini gerçekleştirecek.

Mathieu Debuchy'nin Beşiktaş'a gelmesi durumunda Beck'in gözden çıkarılması bekleniyor. Alman oyuncuyla Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Bursaspor ilgileniyor.

EMRE MOR'DAN HABER VAR / 13 HAZİRAN 2017
Beşiktaş, fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde koşturduğu Emre Mor'un menejeri TRT Spor'da Ersin Düzen'in sunduğu Transfer Günlüğü Programı'na genç yıldızın transferi için açıklamalar da bulundu.

Dortmund'un Emre'yi kiralamaya sıcak baktığını, ancak İspanya ve İngiltere'den teklifler aldıklarını kaydeden Özcan, "Emre için teklifler var, ancak kimseyle anlaşmadık. Öncelikle Emre'nin Kulüpteki geleceğinin netleşmesi gerekiyor. Dortmund'un yeni hocası Bosz, Ajax'a onu transfer etmek istemişti. Bosz takımda kalmasını istiyor, ancak başka kulüpte kiralık oynamasına karşı değil. Bu yüzden başka kulüpler ile görüşmemize izin verdi. Emre milli takımdan yeni döndü. Oturup konuşacağız ve bir karar vereceğiz" dedi.

Türkiye'den 3 büyük kulüp ile birlikte İspanya ve İngiltere'den teklif aldıklarını söyleyen menajer, "İspanya ve İngiltere'den bize ve Dortmund'a teklif yapıldı. Türkiye'den Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ilgileniyor, ancak 3'ü de teklif yapmadı. Bizim kararımızı bekliyorlar. 3'ünün de düşüncesi Emre'yi kiralamak, zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil.  Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyununu geliştirmesini istiyoruz, önceliğimiz para değil. Dortmund'da bu gerçekleşirse, kalır, aksi taktirde başka takıma gitmesi iyi olur" ifadelerini kullandı.

Emre Mor, geçtiğimiz sezon Dortmund'da 19 maçta 475 dakika oynadı ve 1 gol 3 asist yaptı.

Kaynak: Sporx

RHODOLFO RESMEN FLAMINGO'DA / 12 HAZİRAN 2017
Brezilya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Flamengo, Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo'yu transfer etti. Flamengo Kulübünden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki Rhodolfo'nun transferi için Beşiktaş ile anlaşma sağlandığı bildirildi. Ülkesinde Atletico Paranaense, Sao Paulo ve Gremio gibi takımlarda forma giyen Rhodolfo, 2015-2016 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. Brezilyalı futbolcu, geçen sezon siyah-beyazlı formayla 10 maça çıktı ve bir gol attı.

SÖZLEŞME FESİH BEDELİ AÇIKLANDI
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"Luiz Rhodolfo Dini Gaito'nun transferi konusunda Flamengo kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme fesih bedeli olarak Flamengo kulübü tarafından şirketimize 1.400.000 AVRO ödenecektir. Oyuncunun transferi Brezilya Futbol Federasyonu'nun transfer sezonu açıldığı tarihte gerçekleşecektir."

BEŞİKTAŞ ATİBA'NIN ALTERNATİFİNİ ALMANYA'DA BULDU / 12 HAZİRAN 2017
Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, özellikle orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, takımın dinamosu olan Atiba Hutchinson’ın gencini Almanya’da buldu. Avrupa’da futbol oynayan yerli ve yabancı genç oyuncuları uzun süredir takip eden izleme komitesine, menajerler tarafından dünya devi Bayern Münih’in 2. takımında forma giyen gurbetçi Erdal Öztürk’ün önerildiği ortaya çıktı.

Bunun üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar’da hem scout ekibinin başında bulunan Metin Albayrak’ın, kurmayları ile birlikte Erdal’ı izlediği öğrenildi. Bazı Türk kulüplerinin de istediği ancak Beşiktaş’a gelmeye daha sıcak baktığı öğrenilen Erdal Öztürk için ilk hamle yapıldı.

Kaynak : HTSpor

JACKSON MARTINEZ HAMLESİ / 12 HAZİRAN 2017
Beşiktaş bir yandan Vincent Aboubakar'ın transferini sonlandırmak isterken diğer yandan da alternatif isimlere yöneldi... Yönetim, önümüzdeki hafta içinde Kamerunlu golcü Aboubakar için kulübüne son teklifini iletecek ve beklemeye geçecek.

İLK HEDEF MARTİNEZ
Beşiktaş Yönetimi, olumsuz bir cevap gelmesi durumunda ise listesindeki golcülerle temaslarını hızlandıracak. Kartal, golcü transferinde öncelikli olarak Jackson Martinez'i yoklayacak. 30 yaşındaki yıldız futbolcu Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyiyor.

G.SARAY DA İSTEDİ
Martinez daha önce Galatasaray ile de yakınlaşmıştı. Kartal, 7.5 aydır oynamayan Martinez'in sağlık raporlarını titizlikle inceleyecek..

Kaynak : Takvim

TITI BEŞİKTAŞ'TA İDDİASI / 11 HAZİRAN 2017
Ajans Beşiktaş'ın haberine göre Kasımpaşa'nın Brezilyalı stoperi Titi, Beşiktaş'a 3 yıllığına imza attı. Solak stoperin sözleşmesi bu sezon sonunda sona ermişti. Beşiktaş, Kasımpaşa'ya herhangi bir bonservis bedeli ödemeden, oyuncuyu kadrosuna kattı.

Titi ne kadar kazanacak?
29 yaşındaki Titi, Beşiktaş'tan yıllık 1.25 milyon Euro kazanacak. Ayrıca siyah-beyazlı takım Titi'ye 500 bin Euro imza parası ödeyecek.

Bu sezon ne yaptı?
Brezilyalı stoper, bu sezon Kasımpaşa formasıyla ligde 33 maçta görev aldı. İlk 11'in değişilmez ismi olan Titi, ligi 6 gol ile tamamladı. Türkiye Kupası'nda da 6 maça çıkan Titi, 1 gol atma başarısı gösterdi. Şu anda Brezilya'da bulunan futbolcu, İstanbul'a dönünce Beşiktaş'la antrenmanlara başlayacak.

Kaynak : Ajans Beşiktaş

ROMA'NIN OĞUZHAN ISRARI / 11 HAZİRAN 2017
La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberine göre Monchi orta saha transferi için 3 aday belirledi. Bunlar Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ile Sampdoria forması giyen Lucas Torreira ve Nice’te top koşturan Jean-Michel Seri.

Seri için 20 milyon Euro’Luk teklif yapan Roma gelen ret cevabıyla diğer seçenekleri değerlendirmeye aldı.

Torreira için de 15 milyon Euro’yu gözden çıkaran başkent ekibi yakın zamanda Oğuzhan için Beşiktaş’ın kapısını çalabilir.

Kaynak : Ajansspor

ZLATAN IBRAHIMOVIC BOMBASI / 11 HAZİRAN 2017
Beşiktaş büyük oynuyor... Siyah-beyazlılar, Manchester United ile sözleşmesini sonlandıran ve boşa çıkan Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmek istiyor. Yöneticilerin İsveçli golcünün maliyetini araştırdığı ve şartların oluşması durumunda transferi gerçekleştireceği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin 36 yaşındaki golcü için menajeri Mino Raiola ile iletişime geçtiği bildirildi. Yönetim, Raiola'dan gelecek cevaba göre transfere yön verecek. Beşiktaş, forvete takviye yapmak istiyordu. Bir de üzerine Demba Ba sakatlanınca yönetim girişimlerini hızlandırdı. Vodafone Park'ta taraftarı coşturacak yıldız bir golcü arayan siyah-beyazlılar, Ibrahimovic transferini bir hayli zorlayacak. Ancak, maliyeti bütçesini aşarsa ayağını yorganına göre uzatmak zorunda kalacak. Beşiktaş taraftarı da sosyal medyadaki yorumlarda Zlatan Ibrahimovic'in transfer edilmesini istiyor. Hatta kimi siyah-beyazlı taraftarlar Ibrahimovic için kampanya bile başlattı.

İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, güçlü fiziğinin yanı sıra tekniğiyle de göz dolduruyor. Ibra, Beşiktaş'a transfer olursa hücum gücünü iki katına çıkartır.

Bilindiği gibi Milan takımına yeniden dönmesi de gündem de olan Zlatan İbrahimovic için dün basında çıkan haberlerde Los Angeles Galaxy takımı ile anlaştığı iddia edilmiş ancak henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Kaynak : Takvim

VERMAELEN GÖRÜŞMELERİNDE SÜRPRİZ ARDA TURAN GİRİŞİMİ / 10 HAZİRAN 2017
Geçen sezon takıma Caner Erkin'in yedeği olacağı düşünülerek katılan Adriano'nun, milli bek oyuncusunun ağır sakatlığı nedeni ile harika bir sezon geçirmesinin ardından, aynı Brezilyalı'nın transferinde olduğu gibi düşük bir bonservis bedeli ve Şampiyonlar Ligi bonusuyla takıma katmak istediği Vermaelen için Beşiktaş yönetiminin bu görüşmeler esnasında üstü kapalıda olsa Arda Turan için nabız yokladığı öğrenildi.

Geçen hafta Umut Güner ve Ali Naibi tarafından gerçekleştirilen ve oldukça verimli geçtiği bilgisi alınan görüşmelerin dün yapılan ikinci kısmında bu kez sadece Ali Naibi'nin Barcelona'ya gittiği öğrenildi.

Kulübün sportif direktör yardımcılarından Robert Bonillo ile bir araya gelen Ali Naibi'nin görüşmelerde Vermaelen'in sonrasında  Arda Turan'ın transferi konusunda düşüncelerini sorduğu, Bonillo'nun ise, "satacaklarını" ve bazı görüşmeler yaptıklarını söylediği bilgisi alındı.

Arda için Barcelona kulübünün isteyeceği rakamı karşılamalarının kesinlikle söz konusu olmadığını söyleyen Naibi, ancak kiralamayı düşünürlerse kendilerini haberdar etmelerini istediğini belirtti.

Bilindiği gibi Milli Takım dönüş uçağında Bilal Meşe ile yaşadığı gerginlik sonrası Milli Takım kariyerini sonlandırdığını bir basın açıklaması düzenleyerek açıklayan Arda Turan, dünde IGS aracılığı ile yaptığı paylaşım sosyal medyada çok büyük  bir kesim tarafından acaba Beşiktaş'a mı gidiyor şeklinde algılanmıştı. Arda Turan yaptığı paylaşımda, Boğaz köprüsü ve deniz üzerinde bir tekne bulunan bir resim paylaşıp, üzerine ise "Güneş'e doğru" ibaresini kullanmıştı...

Kaynak : Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ ORKAN ÇINAR İLE ANLAŞMA SAĞLADI / 10 HAZİRAN 2017 
Beşiktaş’ın, Gaziantepspor’un 21 yaşındaki genç yeteneği Orkan Çınar’la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Başarılı futbolcuyu uzun süredir takipte bulunan yönetimin, Türkiye Milli Takımı’nın birçok genç takımında da görev yapan 1,78’lik sağ kanat oyuncusunu alternatifli bir kadro oluşturmak için renklerine bağlama kararı aldığı bildirildi.

Wolfsburg’ta da oynadı
Birebir pozisyonlardaki etkisiyle bilinen Orkan, seri çalımlarıyla da tanınıyor. Bu sezon Gaziantepspor’da çıktığı 21 mücadelede 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Orkan, daha önce Almanya’da; Wolfsburg ve Greuther Fürth gibi takımlarda da görev yapmıştı. Beşiktaş’ın, bu futbolcu için Gaziantep’le 750 bin Euro’ya (3 milyon TL) el sıkıştığı konuşuluyor.

Kaynak : Fanatik

GÖZTEPE'DEN MUSTAFA PEKTEMEK HAMLESİ / 10 HAZİRAN 2017
Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de geçiren ve kritik goller atan tecrübeli futbolcu için sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mehmet Sepil, bizzat Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştü.

Orman'ın, Pektemek'in kiralanması konusunda oldukça olumlu olduğu öğrenildi. Ayrıca listesinde Fernandao ve Kweuke'yi bulunduran İzmir temsilcisinin, bu üç oyuncudan en az ikisini kadrosuna katmayı hedeflediği bildirildi.

Kaynak : Sporx

DENİZ TÜRÜÇ ARTIK 4 YILLIK İMZAYA ÇOK YAKIN / 10 HAZİRAN 2017
Önümüzdeki sezona daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Beşiktaş, istediği transferleri gerçekleştirebilmek için yoğun bir arayış ve çalışma içinde.

Yurt içinde ve yurt dışında birçok futbolcu ile temas kuran Siyah Beyazlılar, önce Aboubakar, Domagoj Vida, Deniz Türüç gibi isimleri bitirmek istiyor. İlk olarak Deniz Türüç ile her konuda anlaşan Siyah-beyazlılar Kayserispor'a takas teklifinde bulundu. Takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncuların listesini Kayserispor yönetimine sunan Siyah-beyazlılar, Sarı-kırmızılı yönetimden gelecek cevabı bekliyor. Beşiktaş, Kayserispor yönetiminin takası kabul etmesi halinde gurbetçi oyuncu ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalamayı düşünüyor.

SON ADAY MUSA ÇAĞIRAN /10 HAZİRAN 2017
 Transfer çalışmaları kapsamında Atiba’ya alternatif arayışları içerisinde olan ve Porto’da oynayan Neves ile bonservisi Braga’da bulunan Danilo’yu, menajerlerin önerisiyle gündeme alan Beşiktaş Yönetimi, Osmanlıspor’da oynayan Musa Çağıran’ı da listesinde tutuyor. Futbolcunun tüm sezon boyunca oynadığı maçları yakından takip ettiren idareciler, bu transferde para artı takas formülünü devreye sokabileceği iddia edildi.

Atiba’dan sonra, Kanadalı oyuncunun yerinde, yabancı ve yerli tüm adayları, Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda inceleyen siyah-beyazlı yönetim transferde acele etmiyor. Öte yandan Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Oğuzhan Aydoğan ve Mustafa Pektemek gibi isimlerin, Musa Çağıran transferinde kullanabileceği ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ VIDA TRANSFERİNİ ASKIYA ALDI / 09 HAZİRAN 2017
Bir süredir Vida'nın transferi için ön araştırma yapan ve Hırvat futbolcu için geniş kapsamlı bir dosya hazırlayan Beşiktaş transfer komitesi, hazırladığı raporu başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'e sundu.

Hırvat stoperin, 9 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sıra özel hayatındaki düzensizlik ve "aşırı" değerlendirebilecek alkol kullanımından dolayı transferi kesin olarak askıya alan Beşiktaş, "Beşiktaş'a sorun çıkartmayacak ve siyah-beyaza yakışacak oyuncular ile yola devam edeceğiz" yönünde bir karar verdi.

Vida'nın transferinden kesin olarak vazgeçen Beşiktaş, Marcelo'nun Lyon'a transfer olması durumunda iki, Brezilyalı futbolcunun takımda kalması durumunda ise bir stoper transferi yapacak.

TARİHE GEÇEN SKANDAL: VIDA VE BAHİS
Alkol ve bahise olan düşkünlüğü ile bilinen Domagoj Vida'nın kariyerinde dikkat çeken vukuatları bulunuyor.2011'de Şampiyonlar Ligi'nde Lyon ile Dinamo Zagreb arasında oynanan maçtan önce Lyon'a bahis yaptığı fotoğraflar ile kanıtlanan Vida, dünya futbol gündemine oturmuştu. Bahis merkezinden elinde kuponlar ile çıkan Vida'nın Zagreb - Lyon maçına yüksek miktarda bahis yaptığı ifade edilmişti. Vida'nın, Gomis'in Zagreb'e attığı bir golden sonra da göz kırpması objektiflere yansımıştı.

TAKIM OTOBÜSÜNDEN ALKOL KULLANIMI
2012'de Hırvatistan Ligi takımlarından Dinamo Zagreb'te forma giyerken takım otobüsünde içki içmesi nedeniyle kulüp tarafından 100 bin euro para cezasına çarptırılan Vida, dönemin teknik direktörü Cacic (Şu anda Hırvatistan teknik direktörü) tarafından da otobüsten indirilmiş ve kısa bir sürede kadro dışı kalmıştı.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIMI!
2012'deki vukatının ardından Hırvatistan Milli Takımı'nda da da gece partilerine katılan Vida, geçtiğimiz yıl da alkollü araba kullanmasından dolayı ehliyetine el konulmuştu. Normalin 5 katından fazla (1.51ppm) alkollü araç kullanan Vida'ya ayrıca 10 b,in euro da para cezası kesilmişti.

Kaynak : Sporx

ROMA, TOLGAY ARSLAN İÇİN FİYAT YÜKSELTTİ | 08 HAZİRAN 2017
Şampiyon Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ederken, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye alıyor.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre;  İtalya'nın Roma Kulübü, Tolgay Arslan için Beşiktaş Kulübü'ne yaptığı 5.5 milyon Euro'luk teklifi yükselterek 7 Milyon Euro'ya kadar çıktığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın gelen bu teklifi az bulduğu ve reddettiği bildirildi. Öte yandan Tolgay Arslan'ın sözleşmesinin yenilemesi konusunda çalışmaların da devam ettiği vurgulandı.

Kaynak : Mynet

ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ / 08 HAZİRAN 2017
Şampiyon Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş'in talimatları doğrultusunda önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye başladı. Deneyimli hoca, daha önce de istediği Basel'in yıldızı Eder Balanta'nın ismini yönetime tekrar sundu. 24 yaşındaki savunmacı için girişimler hemen başlatıldı. Oyuncunun Yunan menajeri Manousos Frantakis İstanbul'a davet edildi. Dinamo Kiev'den Domagoj Vida ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Kartal'ın, Hırvat futbolcunun yanına partner olarak almayı planladığı Eder Balanta, sol stoperde görev yapıyor. 1.80 boyundaki oyuncu, bu sezon İsviçde Ligi'nde 19, Şampiyonlar Ligi'nde 6, kupada 1 maç oynadı. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız futbolcuyla Rivet Plate'te oynarken de ilgilenmiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

Fiyatı 3 milyon euro
Siyah-beyazlılar Balanta operasyonunda daha önce Arjantin ekibinin kapısını 5 milyon Euro'luk bir öneriyle çalmıştı. Oyuncunun şu an ki güncel piyasa değeri 3 milyon Euro. 2020'ye kadar kulübüyle mukavelesi bulunan genç savunmacı için Kartal, fedakârlıkta bulunmaya hazır. Güneş'in bir numaralı favorisi için pazarlıklar hemen başlatılacak ve sonuçlandırılacak.

Kaynak : AMK

ÖMER ŞİŞMANOĞLU VE MUSTAFA PEKTEMEK İÇİN YENİ MALATYASPORDAN GİRİŞİM / 08 HAZİRAN 2017
TFF 1. Ligi 2. sırada bitirip adını Süper Lig'e yazdıran Yeni Malatyaspor'da hareketli günler yaşanıyor. İrfan Buz ile yollarını ayırdıktan sonra ilk olarak teknik direktör arayışlarına başlayan sarı-kırmızılıların, Sergen Yalçın'la anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Tecrübeli hocaya imza attırmak için geri sayıma geçen yönetim, transferde de düğmeye bastı. Doğu ekibinin hedefindeki isimlerin başında Mustafa Pektemek ile Ömer Şişmanoğlu geliyor. Hücumu bu isimlerle güçlendirmeyi planlayan Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

BAŞKAN ÇALIŞIYOR!
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Sergen Yalçın'la görüşmelerde imza aşamasına geldiklerini müjdelerken, "Transferde de bütçemiz doğrultusunda en iyi tercihleri yapacağız" diye konuştu. Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık tamamlayan Mustafa, 43 resmi maçta oynarken, 9 gol attı, 5 de asist yaptı. Ömer ise Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 karşılaşmada 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Kaynak : Skorer

CANER ERKİN İÇİN KAP BİLDİRİMİ /07 HAZİRAN 2017
Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı bildirimde, "Caner Erkin'in transferi konusunda İnter kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. İnter kulübüne 750.000 AVRO sözleşme fesih bedeli ödenecektir. Kulübümüz ile oyuncu arasındaki güncel sözleşme hükümleri muhafaza edilmiştir" ifadeleri kullanıldı. Caner Erkin, geçen sezon Beşiktaş'ta 11 maçta 797 dakika şans buldu ve 2 asist yaptı.

BEŞİKTAŞ RHODOLFO'YA VEDA ETTİ / 07 HAZİRAN 2017
Beşiktaş, Brezilyalı futbolcusu Luis Rhodolfo'yu Flamengo'ya sattı. Teknik direktör Şenol Güneş ve başkan Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalarında, 30 yaşındaki futbolcunun gönderileceği belirtilmişti. Siyah beyazlıların stoperine Brezilya ekibi 1.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

2015-16 sezonunun devre arasında Gaziantepspor'la oynanan maçın 18. dakikasında rakibi Chibuike ile girdiği mücadelede sakatlanmış ve çapraz bağı koptuğu için sezonu kapatmıştı. Yaşadığı sakatlıktan sonra bir türlü eski performansını yakalayamayan Brezilyalı futbolcu, Şenol Güneş'in de gözünden düştü ve Tosic ile Marcelo'nun iyi bir ikili olmasıyla da forma şansı bulamadı.

Rhodolfo, 2015-16 sezonunun başında Gremio'dan 3.3 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

Kaynak : beIn Sports

BURAK YILMAZ BOMBASI / 07 HAZİRAN 2017
Porto ve Lorient kulüpleri arasındaki anlaşmadan dolayı Kamerunlu forvetin bonservisinin 10 milyon Euro’dan aşağıya düşmemesi yönetimin elini kolunu bağlarken; yönetim ve teknik heyet alternatifler üzerine yoğunlaşıyor.

Siyah-Beyazlılar, Aboubakar’ın alınmaması halinde neler yapılacağını konuşurken, geçtiğimiz günlerde henüz tatile çıkmayan başkan Fikret Orman ile teknik patron Şenol Güneş bir araya geldi.

BAŞKAN ÇEKİNİYOR AMA...
Bu zirvede forvet transferinde izlenecek yol haritası konuşulurken, bu görüşmede Şenol Güneş’in Aboubakar’ın olmaması halinde Burak Yılmaz’ı istediği ifade edildi.

Deneyimli hoca, Trabzonspor’da kral yaptığı Burak’ın Demba Ba ve Cenk Tosun’la iyi bir uyum yakalaması halinde Beşiktaş’ta ta çok iyi işlerin altına imza atabileceğini söyledi.

Güneş’in Çin’den dönmek isteyen Burak’a kefil olduğu belirtilirken, başkan Orman’ın taraftarlardan tepki alma ihtimali nedeniyle transfere pek sıcak bakmadığı öğrenildi.

‘2-3 GOL ATAR SORUN BİTER’
Beşiktaş’a gelmeyi isteyen Burak’ın maliyetinin de düşük olması bu transferin olma ihtimalini güçlendirirken Şenol Güneş, olabilecek mevcut tepkiler için de yöneticilere ilginç bir açıklama yaptı.
Tecrübeli hocanın, “Tepki her futbolcuya olur önemli olan takıma faydası Burak bir maçta çıkar 2-3 gol atar bu sorun ortadan kalkar taraftara kendini zamanla kabul ettirir” dediği öğrenildi.
Yönetimin Aboubakar’ın bonservisinin alınmaması halinde Burak’ı bedelsiz olarak kiralama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Kaynak : Habertürk

YENİ STOPER ADAYI ERIK JOHANSSON / 06 HAZİRAN 2017
Herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda alternatif oyunculara yönelmek isteyen ve bu nedenle Manchester City forması giyen Eliaquim Mangala için de girişimde bulunan Siyah-Beyazlı kurmaylar, son olarak Danimarka’nın Kopenhag takımında oynayan Erik Johansson’u listeye aldı. 1.91 boyundaki İsveçli stoperin, daha önce defalarca futbolcu izleme komitesinin başında olan yönetici Metin Albayrak ve ekibi tarafından izlendiği kaydedildi. 29 yaşındaki deneyimli oyuncunun hem kaliteli hem de maliyetinin düşük olması nedeniyle tercih edilebileceği belirtildi. 2021 yılına kadar Kopenhag ile sözleşmesi bulunan ve piyasa değeri 1.5 milyon Euro olan Johansson için ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralık teklifi sunulacak. Eğer bu yönde anlaşma olmazsa, bonservisini almak için girişimler başlayacak. Bu sezon Kopenhag formasıyla 46 resmi karşılaşmaya çıkan Erik Johansson, bu maçların tamamında ilk 11’de forma giydi.

BALOTELLİ YENİDEN GÜNDEMDE / 06 HAZİRAN 2017
Aboubakar için yapılan görüşmelerde golcü oyuncunun bonservisinin yüzde 70'lik bölümünün Lorient'te olması ve Fransız ekibinin de gelire ihtiyacı olması nedeniyle sıkıntılar yaşan Beşiktaş yönetimi, rotayı alternatif oyunculara çevirdi. Haber1903’ün edindiği bilgiye göre;  Geçtiğimiz dönemlerde siyah beyazlıların gündemine giren Mario Balotelli’nin yeniden gündemde olduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın 26 yaşındaki İtalyan golcü için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Balotelli, geçtiğimiz sezonu Fransa’nın Nice ekibinde geçirirken forma giydiği toplam 28 maçta 17 gol atıp 1 kez de asist yaptı.

Inter, Manchester City, Milan ve Liverpool formaları giyen oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

Kaynak : Fanatik

BEŞİKTAŞ DEMBA BA VE ABOUBAKAR'A VEDA EDEBİLİR / 06 HAZİRAN 2017
"Demba Ba ve Aboubakar konusunda ise gelişmeler şu yönde. Beşiktaş'ta hem yönetim hemde teknik heyet yeni sezon için her iki oyuncuyu da kadroda tutmak isteğindeydi fakat Aboubakar'ın sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek. Bu yüzden Porto 1 yıl daha kiralama isteğine sıcak bakmadı. Onları açısından mantıklı çünkü sezon sonu sözleşmesi biten bir oyuncuyu satmak varken bir yıl daha kiralamak hiçbir şey kazanamayacağınız anlamına gelir. Ancak burada bir detay var... Aboubakar yaklaşık 3 sezon önce Lorient takımından Porto'ya 4 milyon euro gibi bir rakama transfer olurken sözleşmeye bir madde konmuştu. Bu madde de bir sonraki satşından %70'lik hakkın Lorient takımına verileceği idi. İşte bu durum işlerin tıkanmasına neden oldu. Yani Beşiktaş, Porto ile anlaşsa bile araya sonrasında Lorient takımı girecek. Büyük bir ihtimalle yeni sezonda Aboubakar Beşiktaş kadrosunda olmayacak gibi gözüküyor. Ancak küçükte olsa bir anlaşma zemini bulunur mu zor gibi gözüküyor.Ayrıca zaten oyuncunun da kariyerine İngiltere'de devam etme isteği var."

"Demba Ba'nın da kalması zor. Demba Ba'nın sezonun ikinci yarısı itibarı ile gösterdiği performans sonucu yönetimin teknik heyet ile görüşerek oyuncuyu bonservisi ile alma durumu vardı. Şenol Güneş'te bunu deklare ettiğini söyledi ama Demba Ba'nın Shangai Shensua' dan alacakları var. Çin takımının teklifi ise Demba Ba'nın alacaklarını silelim ve bonservisini verelim yönünde. Ancak bu durumu da Demba Ba kabul etmiyor. Alacaklarının yüksek miktarda olması da bunun asıl nedeni. Dolayısı ile Demba Ba bu durumda Çin'e geri dönüp sözleşmesinin gereklerini yerine getirecek gibi gözüküyor. Beşiktaş'ta transferde öncelikli olan kısım mali konular olduğu için iki transferde şuanda tıkanmış durumda ve aşılması zor gözüküyor. Beşiktaş bu durumda yeni forvet arayışına başlayacak. Tamam Ömer ile sözleşme yenilenmedi, Cenk Tosun var, Mustafa Pektemek geri dönüyor ama Beşiktaş'ın Mario Gomez, Demba Ba ve Aboubakar klasmanında bir oyuncuyu kadroya katma niyeti olacaktır. Sanırım Mario Gomez haberlerini yeniden yapmaya başlayacağız. Bununla ilgili girişimler olabilir. Beşiktaş'ın 1. forvetini bulması gerekir. Ülkeyi ve Beşiktaş'ı bile bir oyuncuyu transfer etmek bu anlamda daha mantıklı. Ancak tekrar tabi burada devam etmek ister mi bilemiyoruz."

DEMBA BA PORTEKİZ 2.LİGİNE GİDİYOR İDDİASI | 05 HAZİRAN 2017
Shanghai Shenhua’nın Aves kulübüne ortak olduğu ve Ba’yı Portekiz’deki projenin önemli isimlerinden biri yapmak istediği kaydedildi. İki kulüp arasında anlaşma sağlanırken iş sadece Ba’yı ikna etmeye kaldı. Fakat uzun zamandır üst seviyede oynayan yıldız oyuncuyu ikna etmenin kolay olmayacağı belirtiliyor. Bu sezon Portekiz 2. Ligi’ni 2. bitirerek 1. Lig’e çıkma başarısı gösteren Aves en son 10 yıl önce bu seviyede mücadele ediyordu.

Beşiktaş’ın iki sezon önce 13 milyon Euro’ya Shanghai Shenhua’ya sattığı Demba Ba geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşamış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Çin ekibi de onun yerine rekor bir ücretle Carlos Tevez’i transfer etmişti.

Kaynak : Ajansspor

VELİ KAVLAK RAPID YOLCUSU / 05 HAZİRAN 2017
ağ omzundaki sakatlığı yüzünden uzun süredir sahalardan uzak olan Veli Kavlak ayrılık sinyalleri verdi. Beşiktaş ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki orta saha, Sky Sport Avusturya’ya verdiği özel röportajda kiralık gitmenin de bir tercih olacağını söyledi. Veli, “Herkes benim Rapid Wien’i ne kadar sevdiğimi biliyor. Buraya dönmeyi tabii ki istiyorum” dedi.

Kaynak : Skorer

BEŞİKTAŞ VIDA İLE EL SIKIŞTI / 05 HAZİRAN 2017
Beşiktaş, Dinamo Kiev forması giyen Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida ile dün Zagreb'de masaya oturdu ve anlaştı. Siyah-beyazlı idareciler, 4 yıllık cazip bir kontrat karşılığı 28 yaşındaki oyuncu ile el sıkıştı. Vida, bonservisi için 7 milyon Euro talep eden Dinamo Kiev'i sadece bir yıllık mukavelesi kaldığı için daha düşük bir rakama ikna edebileceğini aktarırken, transferin nihayete ermesi bu pazarlığı bağlı.

Kaynak : Sabah

JESUS NAVAS BEŞİKTAŞ'LA EL SIKIŞTI İDDİASI | 05 HAZİRAN 2017
Yeni sezon için transfer çalışmalarına lig bitmeden başlayan siyah beyazlılar için Beyaz Futbol programında Manchester City’nin ispanyol yıldızı Jesus Navas  ile anlaştığı iddia edildi. Anlaşmanın 2+1 yıllık olduğu ve tarafların yıllık ücret için de anlaştığı söylendi. Bilindiği gibi İspanya milli takımında da forma giyen Navas, Sevilla’dan Manchester City’e transfer olmuştu.

Kaynak : bjk.org

ADRIANO'NUN ALTERNATİFİ UĞUR ÇİFTÇİ / 04 HAZİRAN 2017
Beşiktaş'ta Adriano'nun Çin'e gideceği dedikoduları hızla yayılırken sürpriz sürpriz bir iddia ortaya çıktı...

Brezilyalı sol bekin 9 milyon Euro'ya takımdan ayrılması durumunda siyah-beyazlıların Gençlerbirliği'nde forma giyen Uğur Çiftçi ile sözleşme imzalayacağı gündeme getirildi. Bir kaç hafta önce Galatasaray'la adı anılan futbolcunun prensip olarak Beşiktaş'a da evet dediği konuşuluyor.

Kaynak : Fotospor

DENİZ TÜRÜÇ'TE SONA DOĞRU / 04 HAZİRAN 2017
Stoper, kanat, forvet transferlerine öncelik veren Karakartal’da orta sahada ise Deniz Türüç ismi iyice ön plana çıktı.

Katıldığı özel röportajlarda Deniz için sorulan sorulara kaçamak cevaplar ve kendi klasik cevabı olan ”iyi çocuk” diyerek konuyu geçiştiren Fikret Orman, adeta üstü kapalı olarak Deniz’in Beşiktaş formasına yaklaştığını belli etti. Orta sahanın ortasında ve kanatlarda da görev yapabilen Deniz, Kayseri’ye gelmeden önce de Beşiktaş’ın transfer gündeminde olmuştu. 2015 yazında Kayserispor’a gelen Deniz, 2015-2016 sezonunda 28’i ilk 11 41 maça çıktı ve 5 gol attı. Geçtiğimiz sezon ise Deniz’in adeta patlama sezonu oldu. 33’ü ilk 11 olmak üzere Kayseri formasıyla 38 maça çıkan Deniz, bu maçlarda 11 gol atarken 11’de asist yaparak double-double yapmış oldu. Deniz Türüç için Beşiktaş’ın girişimlerini arttırdığı ve transferin yakın zamanda mutlu sonla bitmesi bekleniyor.

Kaynak : bjk.org

VIDA BEŞİKTAŞ'A DOĞRU / 03 HAZİRAN 2017
Beşiktaş'ta transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Hafta başı Portekiz'e giderek Vincent Aboubakar için Porto ile görüşen başkan Fikret Orman'ın ikinci durağı Hırvatistan oldu. Futbol komitesi sorumlusu Umut Güner ile birlikte Zagreb'e giden Orman; Domagoj Vida ve menajeriyle görüştü. Geçtiğimiz sezon başı ve devre arasında da siyah beyazlıların gündemine gelen Hırvat stoperle yapılan görüşme olumlu geçti. 28 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'ın teklifine yeşil ışık yakarken, kulüplerin anlaşması halinde siyah beyazlı formayı giyeceğini Orman'a aktardı.

DİNAMO KİEV'DEN CEVAP BEKLENİYOR
Bu gelişme üzerine Vida'nın bonservisine sahip olan Dinamo Kiev ile temasa geçen yönetim, Ukrayna ekibinin cevabını beklemeye başladı. Hırvat futbolcunun Dinamo Kiev ile sözleşmesi 1 yıl sonra tamamlanıyor. Bu durumu kullanmaya çalışacak olan siyah beyazlılar, Vida'yı uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya çalışacak. Bu sezon Ukrayna ekibiyle 38 maça çıkan Hırvat stoper, 4 gol attı. Beşiktaş, Eliaquim Mangala'dan da vazgeçmiş değil. Fransız stoper için de temaslarına devam eden yönetim, Manchester City ile görüşmeleri sonlandırmadı. Mangala'yı kiralama teklifini masada tutan futbol komitesi, İngiliz ekibinin yanıtına göre kararını verecek.

Kaynak : Ntvspor

BARIŞ ATİK İÇİN İKİ BÜYÜK CAMİA DEVREDE / 02 HAZİRAN 2017
Almanya basınında Türkiye’nin büyük kulüplerinden Beşiktaş ve Galatasaray’ın gurbetçi oyuncuyu transfer etmek istediği yazılırken Strum Graz’ın da oyuncuyu kadrosunda tutmak istediği belirtildi. Strum Graz’da 16 maçta 5 gol atan 22 yaşındaki orta saha oyuncunun 2019 yılına kadar Hoffenheim ile sözleşmesi olduğu ve Alman kulübünün önümüzdeki haftalarda karar vermek zorunda kalacağı ifade edildi.

Kaynak :Haber1903

SUNDERLAND KULÜBÜNDEN JEREMAIN LENS HAKKINDA AÇIKLAMA / 02 HAZİRAN 2017
Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe'de öne çıkan isimlerden olan ve Beşiktaş'ın transfer listesine giren Jeremein Lens'te hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerle ligde yarın son karşılaşmasına çıkacak olan Hollandalı yıldız oyuncu için kulübü Sunderland'den flaş bir açıklama geldi.

İngiliz temsilcisinin medya direktörü Louise Wanless, Fenerbahçe'den oyuncuları için bir talep gelmediğinin altını çizerek, "Lens'in kiralık sözleşmesi sona erdi. Yeniden Sunderland'in oyuncusu. Fenerbahçe'deki son maçını oynayıp gelecek. Türkiye'den kendisini isteyen bir takım var. Artık onlarla görüşmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Siyahbeyazlılar, Lens'in alternatifini de belirledi. Beşiktaş Yönetimi, Panathianaikos'un geçen sezon İspanyol ekibi Granada'ya kiraladığı 27 yaşındaki kanat oyuncusu Mubarak Wakaso'yu da takibe aldı.

Kaynak : Fotomaç

DEMBABA'NIN BONSERVİSİ İÇİN DEV FIRSAT / 02 HAZİRAN 2017
Beşiktaş’a bonservisini almak istediği Demba Ba’da elini oldukça güçlendirecek bir fırsat doğdu. Çin’de sezon başında değişen yabancı kuralı, siyah-beyazlıların lehine işleyecek. Yapılan değişiklikle 3+1 uygulaması (3 yabancı ve 1 Asyalı) yerine, ilk 11’de sadece 3 yabancı forma giyebilirken, kulüpler 18 kişilik kadrosunda ise en fazla 5 yabancı oyuncu bulundurabiliyor.

Demba Ba’nın bonservisini elinde bulunduran Shanghai Shenhua, Mart ayında sezon başlarken federasyona bildirdiği kadroda kontenjanı doldurdu. Shanghai’nin kadrosunda 2 Kolombiyalı, 1 Arjantinli, 1 Nijeryalı, 1 G.Koreli olmak üzere 5 yabancı futbolcu bulunuyor. Demba Ba’yı kadroya alması şu an için mümkün olmayan Çin ekibinin, Senegalli forveti çok uygun bir fiyat karşılığında Beşiktaş’a bırakabileceğine dikkat çekiliyor.

Kaynak : Skorer

DOMAGOJ VIDA İÇİN FİKRET ORMAN İLK GÖRÜŞMEYİ YAPTI / 02 HAZİRAN 2017
Beşiktaş'ta uzun zamandır transfer gündeminin en tepesinde yer alan Domagoj Vida transferi bitme aşamasına geldi. Çünkü başkan Fikret Orman, yıldız oyuncunun işini bitirmek için bizzat devreye girdi ve bugün Hırvatistan'a gitti.

Fikret Orman'ın yanında yönetici Metin Albayrak, transferden sorumlu yönetici Umut Güner ve yardımcıları olduğu halde Matej Mitrovic'in de menajeri İvan setkovic'le buluştu ve durum değerlendirmesi yaptı. Akşama kadar Zagrep'de toplantı yapacakları, bütün pürüzleri ortadan kaldırıp transferin bitirilmesi için gerekli adımları atacakları ve özel uçakla gece İstanbul'a geri döneceği öğrenildi.

Dinamo Kiev işi yokuşa sürüyor
Domagoj Vida'nın kulübü Dinamo Kiev'de ise mümkün olan en yüksek bonservis bedelini koparmanın hesapları yapılıyor. Bir çok görüşme olmasına rağmen kulübün başkanı Igor Surkis, kendilerine resmi bir teklif gelmediğini, gelse bile satmayı düşünmediklerini açıkladı. Kiev yönetiminin, bu transfere çok istekli Vida ve Beşiktaş'a "o zaman bizim de istediğimizi yapın" mesajı vermek istediği belirtiliyor.

Vida'ya en az 3 milyon, Kiev'e 6 milyon
Bu transferde konuşulan rakamlara da Fotospor ulaştı. Domagoj Vida'nın senelik 4 milyon eurodan en az 3 yıllık sözleşme istediği, ayrıca maçbaşları, bonuslar ve pirimleri de bu rakama dahil etmek istemedi belirtiliyor. Başkan Fikret Orman'ın da yapılan pazarlıklar sonucunda yıllık 3 milyon euro seviyesine çekildiği, yan gelirler ve menajer hakları konusunda pazarlıkların sürdüğü de Fotospor'a gelen bilgiler arasında.

Diğer taraftan Dinamo Kiev kulübü de 6 milyon eurodan başladığı pazarlıkta aşağı inmeyecek görüntüsü veriyor. Sözleşmesi sene sonunda bitecek Vida için çok fazla para istediğini düşünen Fikret Orman'ın bu rakamı kesinlikle kabul etmeyeceği, makul seviyelere inilmezse transferi sene sonuna bırakma resti çektiği belirtiliyor.

Kaynak : Fotospor

BEŞİKTAŞ FATİH TERİM'İN GENÇ GÖZDESİNİ ALIYOR /  01 HAZİRAN 2017
2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı başladı. Siyah beyazlılar, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United'ın U23 takımında forma giyen 20 yaşındaki Türk futbolcu Daniel Tan Barlaser'i transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş scout ekibi tarafından 1 yıldır yakından takip edilen genç yıldızın transferi için tam not çıktı. Asıl mevkisi orta saha olan Barlaser'in gerektiğinde sağ bek ve sağ açık oynayabildiği için yedek bekleyecek 'joker' oyuncu olabileceği yönetime rapor edildi. Siyah beyazlı yöneticilerin gelecek haftanın ardından resmi teklifi Newcastle United'a ileticeği bildirildi.

Türkiye Milli Takımı'nın Futbol Direktörü Fatih Terim'in Newcastle United'ın 'gelecekteki yıldızı' gözüyle bakılan Daniel Tan Barlaser'e geçmiş dönemlerde Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı formasını giydirmesiyle genç yıldız yerli statüsünde bulunuyor. 2020 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Barlaser, bu sezon Newcastle United’ın A Takımı’yla 2 kez FA Cup maçına çıktı ve toplamda 180 dakika sahada görev aldı. Geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen Daniel Tan Barlaser daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer hedefleri arasına girmişti.

Kaynak : Star

MARCELO'YA 7 MİLYON EURO / 01 HAZİRAN 2017
Üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan ve bu sezon Avrupa'da başarılı bir performans sergileyen Beşiktaş'ın oyuncuları doğal olarak transferin gözdesi haline geldi. Siyah-beyazlı ekibi UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde penaltılarla eleyen Olympique Lyon'un, Marcelo Guedes'e talip olduğu ve Brezilyalı yıldız için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Beşiktaş'ın bu teklife nasıl yaklaşacağı büyük merak konusu. UEFA ile yapılan Finansal Fair Play (FFP) anlaşması nedeniyle oyuncu alması, satmasına bağlı olan Kartal'da özellikle Marcelo konusunda dengeler çok hassas… Daha birkaç gün önce sözleşmesi 4+1 yıllığına uzatılan Brezilyalı futbolcu, defansta teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmezi durumunda. Bu sebeple tecrübeli hocanın göstereceği reaksiyon çok önemli… Başkan Fikret Orman ise önceki günkü açıklamasında "71 milyon TL'lik oyuncu satışı yapacağız. Değerini bulan her futbolcuyu verebiliriz" ifadelerini kullanmıştı. Yönetimin Marcelo konusunda kararını vermediği ve tecrübeli stopere İspanya'dan iki teklif daha geldiği belirtildi.

1 Performansı ile dikkat çeken Marcelo, ligin en fazla başarılı pas yapanı (1943), en fazla rakip atağı keseni (651) ve en fazla hava topu kazananı (130).

Kaynak : Sabah

CENK TOSUN'A VALENCIA KANCASI / 01 HAZİRAN 2017 
Kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan yıldız futbolcuyla, İspanyolların ilgilendiği gelen haberler arasında. İspanya basınında yer alan iddialara göre; La Liga'yı 12. sırada tamamlayarak büyük hayal kırıklığı yaratan Valencia, Cenk Tosun'u kadrosuna katmayı çok istiyor ve bu transfer için önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

2014 yılında Gaziantepspor'la sözleşmesi sona eren Cenk, Beşiktaş'a bedelsiz transfer oldu.Siyah-Beyazlı forma altında şu ana kadar 117 mücadeleye çıkan Cenk Tosun, 48 gol atarken 9 da asist yaptı.

Kaynak : Sabah

BEŞİKTAŞ'TA 2. TALİSCA OPERASYONU : RAUL JIMENEZ / 31 MAYIS 2017
Vincent Aboubakar için Portekiz'e çıkarma yapan Beşiktaş'ın kurmayları sürpriz bir görüşme daha yapacak... Benfica'nın kapısını Raul Jimenez için çalacak. 22 milyon Euro'ya aldıkları Meksikalı oyuncunun performansını Talisca gibi artırma vaadi ile Portekiz ekibi ikna edilmeye çalışılacak.

Talisca transferiyle başlayan iki kulüp arasındaki yakınlaşmanın Jimenez ile zirve yapabileceği, Benfica'nın Şenol Güneş'in yetiştiriciliğinden etkilendiği ve bu yüzden de Meksikalı golcüyü kiralama konusuna sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Kaynak : Fotospor

Siyahlabeyaz Özel