*Adriano'nun yerine kim oynayacak - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sezon başında Andreas Beck'i Stuttgart'a satan ve Gökhan Gönül'ün de sakatlığından dolayı forma giyemediği maçlarda sağ bek mevkinde sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılara Adriano'dan da kötü haber geldi. Beşiktaş'ta Adriano sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'yle karşılaşacak Beşiktaş'ta sağ bek sıkıntısı yaşanıyor!


Gökhan Gönül'ün sakatlığı nedeniyle sağ bek mevkinde forma giyen Adriano'dan derbi öncesi kötü haber geldi. Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanan maçın ilk yarısında sakatlanarak yerini Necip'e bırakan Adriano'nun sol arka adalesinde çekme tespit edilmişti. Gelen son bilgiler doğrultusunda kulüp doktorlarının derbiye yetiştirmeye çalıştığı Adriano'nun Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği kesinleşmiş oldu.

NECİP BEKLENENİ VEREMEDİ, GÖKHAN İLK 11'E DÖNÜYOR
Beşiktaş'ta sağ bek mevkinin asıl sahibi Gökhan Gönül, Fenerbahçe maçında sahada olacak... Atiker Konyaspor maçında Adriano'nun yerine giren Necip'ten de istediği verimi alamayan Beşiktaş'ın derbide ise tek seçeneği kaldı. Sağ kaval kemiğinden ameliyat olan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Gökhan Gönül'ün 23 Eylül Cumartesi günü ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Kaynak : Fotomaç