Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ali Palabıyık sözleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ali Palabıyık sözleri

Share This

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı NTV Spor'da Rıdvan Dilmen yorumladı. 

Spor Toto Süper Lig 6. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Uzun yıllar boyunca konuşulacak olan müsabakayı NTV Spor'da Rıdvan Dilmen yorumladı.


Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Rıdvan Dilmen'in yorumları

Rıdvan Dilmen müsabakanın ardından derbiyi yorumladı.

"KIRILMA ANI..."
"Beşiktaş ikinci yarıda gümbür gümbür gelirken, kırılma anlarından birisi de, 2-0'dan hemen sonra 2-1 olmasıyıdı. Uzatmalarla birlikte son 9 dakika maç Beşiktaş için yeniden başladı."

"GERGİNLİK..."

"Öncelikle şunu söyleyeyim. Gergin bir maç önü, maç anı ve devam edecek bir maç sonuydu. Türkiye'de derbiler gergin oynanıyor."

"BEŞİKTAŞ KÖTÜ TOP OYNAMADI"
"Beşiktaş takımı bugün kötü top oynamadı. Oyun anında problemler yaşadı. Türkiye'de en önemli deplasman Kadıköy'dür. Tartışmasız. En azından kendi oyuncusunu itiyor. Aykut Kocaman son şansını iyi kullandı."

"OYUN ÇOK DURDU"

"Oyuna döndüğümüz zaman ikinci yarıda antrenörlerin vereceği kararlar belirleyecekti. Beşiktaş takımı da 10'a 10 oyunda insiyatifini bozmadan oynamaya çalıştı. Ondan sonra hoca riskler aldı. Negredo'yu aldı, sağ çizgide Lens'i aldı. Bu kez de oyun çok durdu. Kırmızı kartlar, fauller falan."

"LİG YENİDEN BAŞLADI"

"Lig şimdi yeniden başladı. Fenerbahçe'nin canlanması için böyle bir galibiyete ihtiyacı var. Beşiktaş hiçbir şey kaybetmedi. Takımına da kimse kızmasın. Bu derbiler böyle geçiyor. Ümraniye'ye gidip çocuklara sahip çıksınlar ve Salı günü önemli bir maç oynayacaklar Şampiyonlar Ligi'nde."

"NEGREDO VE CENK'İN POZİSYONLARI"

"Atiba'nın penaltısı ve ikinci sarısı doğru ama kuralı bilmiyorum. Negredo'nun golü ofsayt değil gibi geldi bana. Cenk'in pozisyonunda ayağa basmayı 4. kez tekrarında gördüm ve hakemin göremediği pozisyondu. O da penaltı."

"CANER ERKİN'İN HAREKETİ FAİR PLAY DIŞI"

"Caner Erkin'in Cenk'in yerde yattığı anda Kameni'ye uzaktan gol atması fair play dışı bir hareketti."


Kaynak: Futbolarena